sebep niye ban yiyorum100 yıl ban yersin hesap satın alsan ama o ne olacak?
yani iki anakarttan bir hesaba girince ban yiyosun diye biliyorumsebep niye ban yiyorum
kanka aynı anda girince olmasın o mainlik alınca öyle bişey söz konusu olamazyani iki anakarttan bir hesaba girince ban yiyosun diye biliyorum
adam o hesaba girdiyse ve sana sattıysa onun bilgisayarındanda giriş yapılmıştır demektir yani sende aynı hesaba girersen ban yersin diye biliyorum gündemde hep böyle bir şey dolaşıyor ve birçok hesap sahibi ban yemiş neden hala valorant hesap satışlarını durdurmadılar bilmiyorum.kanka aynı anda girince olmasın o mainlik alınca öyle bişey söz konusu olamaz
bro öyle birşey olsa internet kafelerde valorant oynanamazdı sonuçta ordaki pclerin girişleri de farklı sadece ip ana pc ye bağlı olduğundan ip aynı savunduğun bilgi ya eksik ya da yanlış emin değilimadam o hesaba girdiyse ve sana sattıysa onun bilgisayarındanda giriş yapılmıştır demektir yani sende aynı hesaba girersen ban yersin diye biliyorum gündemde hep böyle bir şey dolaşıyor ve birçok hesap sahibi ban yemiş neden hala valorant hesap satışlarını durdurmadılar bilmiyorum.