acilen kilo almam gerek

javenq

Confirmed Memb.
Konular
1
22 Yaşındayım kendimi bildim bileli 57 kiloyum .artık bi kilo alayım diyorum . spora da başladım fakat fayda etmiyor pek . yemek konusunda önerebileceğiniz "kilo aldıran "karışımlar vs. varsa söyler misiniz

Sadrazamorta

Super Member
Konular
8
Bol bol yemek ye zorla kendini karnın ağrır ama miğden genişler kilo alırsın

reısben

Super Member
Konular
4
Reis akşamları kızartma yemeni tavsiye ederim.Makarna falan çiğneme gerektiren yemekler olduğu için küçük parçalara ayrılıyorlar o yüzden fazla kilo alamıyorsun kızartmayı lokum gibi yersen eğer en kısa sürede kilo alacağından eminim.

javenq

Confirmed Memb.
Konular
1
Bol bol yemek ye zorla kendini karnın ağrır ama miğden genişler kilo alırsın
zorluyorum pek fayda etmiyor midemi ağrıtması dışında
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Reis akşamları kızartma yemeni tavsiye ederim.Makarna falan çiğneme gerektiren yemekler olduğu için küçük parçalara ayrılıyorlar o yüzden fazla kilo alamıyorsun kızartmayı lokum gibi yersen eğer en kısa sürede kilo alacağından eminim.
bunu ilk kez duyuyorum , yurtta kalıyorum maalesef her akşam kızartma olmuyor . ama tavsiye için sağ ol eve gidince denerim .

Sadrazamorta

Super Member
Konular
8
zorluyorum pek fayda etmiyor midemi ağrıtması dışında
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

bunu ilk kez duyuyorum , yurtta kalıyorum maalesef her akşam kızartma olmuyor . ama tavsiye için sağ ol eve gidince denerim .
anladım o zaman metabolizman çok hızlı çalışıyo dostum yani ben öyle kilo aldım fazla yedim ama şimdi zayıflamaya çalışıyorum

Space İs god

Legend Member
Konular
27
Sürekli karbonhidrat ve yağ bazlı yemekler yersen alabilirsin ama yine de bir doktora görünmeni tavsiye ederim.