arkadaşlar aci̇l para lazim

BaRunLost

Super Member
Konular
2
1,2 haftan varsa gir saçma anketler var onları doldurarak kazan ama pc de harcadığın zamanda ki 300 tl elektirik faturana yansır yada cs go varsa gir kasa düşür cs den belki iyi bişeyler düşer tabi oyun alıcaksan

kyserkan45

Confirmed Memb.
adımpara yükle ben ordan para kazandım 2 günde 120 tl

urasdll

Super Member
Konular
1
discord varsa ekle ordan detaylı konuşalım discord : berwt
kanka o nicki nası aldın la
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

neyse bakmışken fikir de verelim reise kanka sanırım istanbulda part time tam gün bi işe girsen 2 3 gün o bahsettiğin parayı kazanırsın internetten tabii ki para kazanmanın keşifli yolları var ama bazıları riskli bazıları yeraltı bazıları pürüzlü pürüzsüz gençsin biraz üşengecim bende ama mesela bi mouse klavye alıcam 800 900 tl 3 4 gün babamın orda calısıyorum alıyorum 1k tavsiye ederim

urasdll

Super Member
Konular
1
şimdi baktım 300 tlymiş kanka :D bi gün garsonluk yap en basit yerde zaten alırsın o kadar yazdım bende cok para diye yauv

caferdamdam

Confirmed Memb.
kanka gir günlük bir işe zaten 300 tlyi rahatça kazanırsın bir düğüne falan gitsen garson olarak daha fazlasını bile alırsın

rextary

Super Member
Konular
18
kanka o nicki nası aldın la
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

neyse bakmışken fikir de verelim reise kanka sanırım istanbulda part time tam gün bi işe girsen 2 3 gün o bahsettiğin parayı kazanırsın internetten tabii ki para kazanmanın keşifli yolları var ama bazıları riskli bazıları yeraltı bazıları pürüzlü pürüzsüz gençsin biraz üşengecim bende ama mesela bi mouse klavye alıcam 800 900 tl 3 4 gün babamın orda calısıyorum alıyorum 1k tavsiye ederim
knk herkez soruyor :d o nicki nası aldın die ama ben dc ye girdim nitrom varken üstte yeşil bi kutucuğun içinde kullanıcı adını değiştir filan zamanı geldi gibisinden bi mesaj geldi bende deiştirdim :d