Arkadaşlar Neden İnternetim Ana İnternete Bağlanmıyor?

berathacer

🧠:seni incitti 💔:ve yine onu anlamaya çalıştım..
Confirmed Memb.
Konular
6
Arkadaşlar 1 Saattir Foruma Girmeye Çalışıyorum Ama İnternetim (Gerçek İnt) İnternet Olmadan Bağlı Yazısı Geliyordu.
Az Önce Switch Yani İnt Hızlandıran Modeme Geçtim Onda Bağlandı Ve Şu Anda O Switch in internetiyle Foruma Bilgi Yüklüyorum Lütfen Yardım Edin DNS Ayarlarıyla Mı Alakalı Acaba
Hatta Ana Modemle (Switch Değil) Aramızda Tam 1 İnce Duvar Var

musaceylann

Active Member
Konular
1
Telefondan bağlanıyordu ama bilgisayarımdan bağlanamıyordu ama Şimdi Baktım Gittim Oturma Odamdaki Switch Modemi Aldım Bilgisayarımın yanına getirdim açtım veee internet eskiden (ana modeme bağlıyken) en fazla 5-6 7megapiksel alıyordu şimdi ise 35-40 alıyor :) Akıllılık yaptım ve artık switchi yanıma koydum :D
Knka düzeldimi

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
DNS ayarları ile uzaktan yakından alakası olduğunu düşünmüyorum.(DNS daha çok internet sayfalarını biraz daha hızlı açmaya yaramaktadır.)
Sürücüsünü güncellemeniz gerekebilir.(Driver Booster , Driver Easy )
Kablosuz ağ bağlantısı ise sürücüyü , kablo ile bağlanmayı deniyorsanız kablonun bağlantısını sağlamalısınız.(Ezilip , büzülüp , kopukluk , temassızlık olabilmektedir.)
Bağlantıda sorun yaşıyorsanız Ağ sekmesinden tüm bağlantıları sağ tıklayıp özellikler seçip tüm bağlantıları "Devre Dışı" yapıp bir süre geçtikten sonra "Etkin" konuma getirmeniz gerekmektedir.