Basit bir bot kodlama/üretme

username112

Super Member
Konular
7
Arkadaşlar bir tarayıcı oyunu için otomatik görev yapacak, savaş yapacak bot yapmak istiyorum. Oyunda zaten bu tarz bot satanlar var ama çok pahalı. Oyun zaten botlara ban da atmıyor. Basit bir bot nasıl kodlarım, önereceğiniz site/video veya kendi tecrübeleriniz varsa bekliyorum... Teşekkürler şimdiden.

Derin1adamm

Where is humanity going?
Ultra Member
Konular
60
Öncelikle Reverse Engineering öğrenmen lazım daha sonra orta seviyede olsa assembly bilmen gerekiyor

username112

Super Member
Konular
7
ok eğer anti cheati basitse oyunun basit bir java
Oyunda anti cheat falan yok kral tarayıcı (g. chrome/opera vb.) üzerinden oynanan bi oyun. otomatik görev yapacak savaş yapacak bir bot yapmak istiyorum. ama görev yaparken en iyi ödül veren görevi yapması lazım, bunu algılayabilen bir şey yapmam lazım yani. yoksa macro recorder ile oto tıklatırım zaten

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
88
Web sitesi
github.com
sana önerim tamper monkey scripti yazmayı öğrenmen, kaynak var mı hiçbir fiktrim yok. Daha öcne krunker ve gartic'e yazmayı denemiştim ama pe başarılı olduğum söylenemez.

ByKittY

Active Member
arkadaşın dediği gibi tampermonkey scripti yazabilirsin oyunun ismini söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz

x2selo

Super Member
Konular
7
bu yazılım dillerini sıfırdan öğrenmek istiyorum hangfisinden başlamam lazım

ebubekir2368

Super Member
Konular
2
tarayıcı üzerinden çalışan oyunların açıklarını bulmak çok zor oluyor bende başka bir oyunda denedim uzun süre hiçbirşey başaramadım