Beni Teselli Edebilecek Biri Var Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Amatsukami

C E E F
Super Member
Konular
1
Bu tür durumlarda teselli gerçekten bir işe yaramıyor. Biraz yalnız kalmaya ihtiyacın varmış gibi, kafanı toparla ve sosyalleşmeyi unutma. İnsanlarla iletişim içinde olmazsan bu durumu daha da kötüleştirir. Yalnız kal derken kafanı topla anlamında dedim dediğim gib. Sana yardım edebileceğini düşündüğün ve kendine yakın bulduğun biriyle uzun uzun dertleşirsin, hem içini dökmüş olursun hem de sana yardımcı olur belki.

hasankral17p

hileci gamer
Super Member
kanka takma ölümlü dünya onu kafana taktıkca daha da depresyona girersin takma başka insanlar var

lili29

Banned Member
Herkesin mutluluğundan önce, kendi mutluluğuna önem ver boşver gitme. Sen gitmezsen düğün olmuyacakmı olacak. Hiç bir şey senden önemli deil sal hayat gelsin bildiği gibi...

ankara06

Confirmed Memb.
geçmiş olsun kanka :D sen bilirsin satma ama en yakın arkadasını git bence :D

erayberk3639

Confirmed Memb.
Yaşadık kardeşim en güzelini yaşadık 4 yıllık ilişkimiz vardı en yakın arkadaşımla aldattı. Beni sadece bakmakla yetindim yutkunlandim hollandaya gideceğim bu ay Allah'a hamdolsun herşeyde bı hayır vardır derler işte nasip oldu Hollanda belkide ayrılmasam gidemezdik

Lordist

Super Member
Konular
42
dostum benim sana tavsiyem eğer bu olayı çok fazla kafaya takıyorsan ve geçmiyorsa bir terapistle veya psikologla konuş. İleride sonuçları daha kötü olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...