Beni Teselli Edebilecek Biri Var Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sapphirehori

Super Member
Geçmiş olsun be bro :/
sana verebileceğim en iyi tavsiye yaşanmışlıklarını yaşanmış ve ibret almış olduğun şeyler olarak rafa kaldırman ve önüne bakman
tam olarak aynı şey olmasa da ben de en yakın arkadaş ortamımdan çok saçma sebeplerle ayrılmıştım insan sanki bir daha olmayacakmış gibi düşünüyor kendini paralıyor lakin böyle düşünme gelecek iyi şeyler illaki getirecektir yapmamız gereken şey kendimizle barışık olup iyi şeyler yaptığımıza inanmak ve doğru bildiğimiz yolda ilerlemek

estelay

Banned Member
Konular
1
Aga düğüne gitmeyeceksin, bi aksilik oldu diyeceksin. Daha sonra gider tebrik edersin, yani dostunun düğünü gitmek zorundasın ama hiçbirşeyin senden de kıymetli olduğunu unutmayacaksın eğer unutursan istersen git istersen gitme kendine bu eziyeti etmiş oluyorsun, bende sevdiğimi başkasıyla gördüm biz ayrıyken ha çok mutluyum demiyorum ama inan benim yaptığım gibi yap, aklından hiç çıkmıyor mu şunu dene git tebrik et ve de ki artık iş benden çıktı hiç bir şeyi daha da kafama takmamın manası yok diyeceksin bilgisayar oyunları falan oynamayı dene, dediğim gibi kafana taktiğin herşey biri yüzünden değildir kendi istedigin içindir. Iyi bayramlar hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...