Beyler nasıl unutcam

yinemasallah

Admin
Ultra Member
Konular
35
bırak bu manitacılık aşk meşk sevgili işlerini rahatına bak hayatın tadını çıkar evlenecende nolacak benim daha bir tane sevgilim dahi olmadı kafam rahat ve mutluyum gençliğimi yaşıyorum arkadaşlarımla geziyorum tozuyorum içiyorum eğlenceme bakıyorum sen birde üzülüyorsun o kız için yazık sana gerçekten ciğeri beş para etmez biri için neredeyse intihar ediceksin şu haline bak hayatından ölmüşsün sen bee
yapacağım başka bişey yok ki aslan

Lord Shadow

Only Shadow
Legend Member
Konular
22
Aşk acısı işte malesef böyle oluyor ama önünde devam eden bir yol var hayat var başka bir erkeğe gittiği için hayatın bitmedi biliyorum çok üzgünsün ama yapabileceğin hiçbirşey olmuyor hayata tutunmaya devam etmek zorundasın şuan tutunamazsan büyüyünce sana kimse yardım etmeyecek tutunmak için destek olamıyacaklar sen kendi ayağının üzerine durmayı bileceksinki gerçek dost,aşk ı bulasın.

xquars

Super Member
Konular
6
2 3 aya geçer elinden geldikçe onu düsünmemeye çalış onu kendine kötü göster unutmak için

MURSA

Super Member
Konular
4
Yazık kafana. Bunu buraya yazarken hiç utanmadın mı ta***k geçerler diye... Altına yorum yazan kardeşlerimizde seni taktığından değil yorum kasma derdi olduğundan.

ozdeveahmet

Confirmed Memb.
Konular
1
yenisini bulursun kral o da aynısını yapar ama fazla takma

No1

ɢᴜ̈ᴍᴜ̈ş ʏᴀᴅᴀ ᴋᴜʀşᴜɴ ?
Ultra Member
Konular
30
Reis senin geçtiğin yoldan bende geçtim yatarken kalkarken her zaman nerde olursam oluyum aklımda o olurdu aradan 2 yıl geçti hala ara sıra aklıma geliyor insan bazen bazı kişileri unutamıycağını düşünüyor amaa istesende istemesende elbet unutuyorsun kafana takma demiycem her türlü aklında kalıyor başkalarıyla konuşmaya çalış ben onuda yapamıyorum ama şansını dene inşallah bu dediklerim sana bi yarar sağlar hoşkal :)