Beyler Torrent oyun güvenlimi

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Konular
69
beyler öncelikle SelamunAleyküm, fullprogramindir sitesinde daha önce adobe vb. programlar için kullandığım ve çok sevdiğim aynı zamanda güvendiğim bir site(aklıma geldi aga be eskiden de hep gezginleri kullanırdım hala çok seviom indiriom bazı şeyleri hatta en son microsoft office kurmuştum) ,neyse hem kurma hakkında pek bilgim yok tu aynı zamanda yazdığınız yorumlara cevap veriyorlar baya güven kazandı benim için fav sitelerime girdi ve çok sevdim(adobe yapay zeka photosop için kullanmıştım şuan güncelleme geldi yapay zeka durdu cracklide çalışmıyor şu an için ),sitede gezinirken bi baktım oyun indirmeleride var.bu programlar çalıştıysa bunlarda çalışır diyerek merak ettim torrent ten veya qbittorrent ten kurun yazıodu bende iki torrent farkını araştırdım qbittorrent daha iyiymiş reklam falan yokmuş sanırım bende onun kurdum ve hep rdr2 oynamak istiodum,bende indiriom şuan, kısa bi süre öncede yorumlarına yazmışlar çalışıo diye ama yt de araştırdığıma göre torrent programı ve oyunları çok riskliymiş sizce abartıldığı kadar risklimi veya nelere dikkat etmeliyiz

emirbeypro

Confirmed Memb.
bruv suan hic umrumda degil gittim cyberpunk indiriyorum 1701935789720.pngvallaha daha hic birsey umrumda degil qbittorrent te filan gerek yok qtorrent'te bi ayar var onuyapiyorsun rahatca herseyi hizlica indirsin guvenli sitede bulukdan sonra hic birsey olmaz bildim bi kac tane var burda soylemem dogru olmaz

KABUSGECE

Confirmed Memb.
Konular
2
virüs total adında bir program var bilmiyorsan ordan tarat vürüslü ise sana bildiriyor ona göre yüklemek sana kalmış

Eness001

Ultra Member
Konular
4
Reis 5 yildir ordan yukluyorum bi koruma programi yukle bak guvenimiyorsan

wutyofficial

Confirmed Memb.
Konular
5
Sorun olmadan indiriyorum ben şahsen sorun yaratmadi

berkantuylu

Recep In The House