beyler sevgilimle eskiden daha samimiydik akıl verın lütfen

suayip_aura

Şupi
Confirmed Memb.
Konular
6
hata fazla sevmek tir elde edilmektir elde edilen olmazsan her zaman üstünde arzu olur bunu dusunerek davran her fırsatta seni seviyorum falan deme kısacas

CoolCompesor

Active Member
Bu hayatta s**klen değil s*ken olacaksın bu yüzden o senden ayrılmadan sen ondan ayrıl brom sana kız mı yok ? Artı olarak bir ilişkiye başlamadan önce trip atmayacak seni hayattan bezdirmeyecek birini bulmaya özen göster , doğru kişiyi bulursan bu dünyada cenneti yaşarsın .

rextary

Super Member
Konular
18
aga aynısını yaşıyorum şu anda, kızla aynı okul aynı kat aynı tenefüs aynı ortam anlıyorsundur ;) herneyse agam şöyle diyeyim bak bu konuda değil biz, buraya kimi toplarsan topla kim gelirse gelsin kimler sana öğüt verirse taktik verirse versin sen yani biz insanlar olaylar başımıza gelmeden ANLIYAMIYORUZ anlatabiliyor muyum bak ben bu kızla tanısmadan ve konusmadan baya arkadaşları bana tavsiye verdi işte soğuk yapıcaksın bu kız soğuk seviyor gibisinden gibisinden laflar filan keşkede YAPSAYMIŞIM ama bak başına gelmeden anlamıyorsun mesela kızla hergün ister istemez konusuyoruz ve söylemiyorum ama ortamda onun ve benim çok yakın arkadaşım var onun 9 senelik kankası benim 2 senelik ve herneyse o benim hakkımda va ve o kıza nekadar sürpriz yapıcağımı ne kadar şeyler düşünüp gerçekleştireceğimi biliyordu. ama hepde diyordu ki kanka soğuk yap kanka soğuk yap ama ben dinlemiyordum ve yapmıyordum sonra noldu yedik reddi başımıza geldi jeton şimdi düştü yani değil biz cümle alem gelse kimse o kararını değiştiremez sana verebileceğim tek tavsiye İÇİNDEN NE GELİYORSA, ONU YAP bu hayattada geçerlidir mesela şu duyguyu yaşamışsındır misal diyorum arkadaşından bi oyun hakkında tavsiye almışsındır ve o oyunu satın aldıktan sonra pişman olup geride veremezsin bu basit bi örnek yani kimseye uyma, ve bi standardın bi kaliten bi noktan bi hedefin bi çizgin olsun o çizgiyi aşma kıza prensesler gibi davranma kimse kimseyi 2 haftada se ve mez o aşk diye adlandırttığın duygu boşluk duygusudur, yokluk duygusudur, kendini sen onu SEVİCEM diye şartlandırmışsın bi kere zaten neyse benden bu kadar buraya kadar okuduysan eyvallah kuzen haydi Allah'a emanet olun <3 bi sorun olursa yaz (insta: _berat.gcl )

demirbas3766

Super Member
Konular
3
aldatılma rıskını sorrgula knk sonuçta şöyle bir laff var köpeğini başkası beslerlerse o köpek sana sarar dıye

katilruzgar1

Ultra Member
Konular
7
bu nesilde sevgili yapmak sıkıntı hele bağlanmak aman aman daha da sıkıntı vur geç aga

PYoile

Ultra Member
Konular
8
Birşeye ne kadar bağlanırsan kaybettiğinde o kadar üzülürsün dostum boş ver