Beyler Creatin Alıyım mı Hangisini Alayım

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Konular
69
Beyler öncelikle Sa. Ben spor salonuma gidemiyorum ailevi neden ...neyse evde güzel spor yapıyordum vücudmu toparladım sayılır öyle çok iyi bir fizik olmasada eskiye gö re baya fark var diyorlar ki ben kendimi çok küçük görüyorum gene.şimdi ben spor yapamayacam değilde evde değilim yatılı yurdda kalıyorum.Yapabildipim şeyler şınav ve çantam ile 13 tekrar 3 veya 4 set biceps çalışabiliyorum ama formunu korumak ve kuvvet kazanmak için creatin almayı düşünüyorum.Creatini çok kullanmıcam yani yükleme dönemi gibi değil 15 20 Gr değilde 3,4,5 Gr falan kullanırım sanırım öyle yapmam lazım .Protein ocean da 40 ölçeklik cratin var ama bildiğiniz fiyat performans crwtinş varmı büyükse olabilir fakat pahalı olmassa iyi olur Max 400 küsür çok zorlarım fakat oda çoksa crwtin yoksa 40 ölçeklil proten ocean almayı düşünüomCreatin saç döker mi diye baksamda araştırmalara göre kanıtlanmış değil belki genetiğinde dökülenler için hızlandırıyor olabilir ve daha önce creatin almayı düşündüm fakat hiç almadım.Sizce ne almalıyım ne yapmalıyım

skidlamer

Confirmed Memb.
Konular
9
Kingsize Nutrition Creatine Powder reis bunu almıştık biz googlede baya araştırdık fiyat olarak pahalı ama gerçekten etkisini rahat görürsün 4 yıllık kickbox+gym geçmişim var

Lord Shadow

Only Shadow
Legend Member
Konular
22
Grizon alabilirsin fiyat perfonmans hem ucuz ben kullandım. Spor salonuna gitmiyorssan multivitamin de kullanmanı tavsiye edebilirim.

Sabah 3 tekrar, öğle 2 tekrar, akşam 3 tekrar. 15 şınav ardından dinlenmeden 2 dk Plank. 30 saniye mola, dip triceps ve incline şınav

Son düzenleme:

TCIISessizER

Confirmed Memb.
öncellikle kesinlikle creatin saç dökmez için rahat olsun böyle bi etkisi yoktur.creatin vücuttaki tentondanlar kemiklere giden atp enerjisine katkıda bulunarak tekrar sayıları 1 veya 2 attırarak kas gelişiminde büyük rol oynar ama evde yaptığın sporda yetersiz ekipmandan dolayı gelişimin < anabolik vs.. hariç< istediğin supplement'i kullan bir yerden sonra duracaktır. bana kalırsa creatin almak yerine doğru beslen ve paranı spor salonu için biriktir daha iyi gelişim yakalarsın tabi haraketlerin doğru formunu araştır eğitim'de al

username112

Super Member
Konular
7
hiq veya hardline al creatin alacaksan. proteinoc. kaç ay kullandım bir etkisi gerçekten yok.