Bilgisayarda Silinmeyen Oyunlar (ACİL DESTEK)

Psenef

Super Member
Konular
29
Selamlar Ahali,
Ben vaktinde far cry ve ets indirmiştim ve bi zamanlar oyunu klasörleriyle birlikte sildim bu gün fark ettim ki
Windowsun özelliği olan ''PROGRAM EKLE VEYA KALDIR'' da oyunlar halen duruyor gözüküyor?
Oyunu kaldır'a basıyorum ama hata veriyor oyunun halen GB olarak bilgisayarımda yer kapladığını görüyorum bu oyunları nasıl silebilirim.
Bilgisayarımı defalarca kontrol ettim ama oyunlar yok sadece orta 25gb yer kapladığını windows bana söylüyor anlamadım
1.png ve 2.png

Gördüğünüz gibi Far Cry halen bilgisayarımda olduğu gözüküyor 22,5 GB alan kaplıyor ama oyunu silmiştim,kaldır dediğimdede kaldırmıyor ne yapmalıyım?

karakus102

Confirmed Memb.
Konular
1
eyer uninstall çalıştırdıysan yada setupta create uninstall var onu tiklemediysen sinlinmez silmek istiyorsan nereye kurduysan oraya gideceksin ama silinmiş çünkü yol bulunmuyor

0t0nay

Super Member
Konular
1
aslında kaldırmışsın ama sadece kısa yolu gösteriyor galiba çünkü logosuda yok oyunun

Batistuta

Active Member
Yardımcı olabilirim Iobit kaldırma programında orda gözüklen programı Güçlü kaldırmayla silebilirsin

Xkeeny

Confirmed Memb.
iobitin kaldırma şeyi var orda gözükmüyorssasilinmiştir dert etme veya windows arama kısmından dosya konumundan sil