bir anda indirme hızım düştü

BedirHqn

Ultra Member
Konular
64
beyler korsan oyun indiriyodum normalde 3mbps internet hızım varsen şuan 1mbps bile çıkamıyorum nedeni nedir bilenler bi yazabilirmi

Anonim21

Ultra Member
Konular
8
Böyle duruarda modeme res atabilirsin baktın olmuyor internetin alt yapısıyla ilgili aylık yeni bi değiştirme yaptıysan mbps arttırma olarak ordan alt yapıya daha geçiş olamamış olabilir ya da kırsal alanda yaşıyorsan sorun olabilir önceki mbps 23 olup sonra 38 yaparsan arafaki gecis hizi daha olmamistir alt yapini bi arayip konusmak gerekir

MaxElis

Confirmed Memb.
Modemi resetle dns değiştir eğer torrent indiriyorsan zaten daha düşük hızla iner

SnagDull

Confirmed Memb.
knk internetin yavaşlamıştı wifi ile değil de kabloyla interneti alırsan çok hızlanır.

xenoglossy99

Super Member
Konular
9
kanka sorun şu her sitenin indirme hzıı vardır bazı siteler bu hızı kılıtlerkı sıtede premıum al ornek turbobit ben sıms4 u 2 saate ındırebılıyorumm 58 gblıkk bır oyunu turbo bıt ıle 2 gune cıkıyor ornegın sıkıntı burada senın sorunun yok hıcbırsey yapma mecbur baska sıteden aynı oyunu ındırmeye dene hala devam edıyorsa dusuk mbps ıntte sıkıntı vardır ben mesela nfs mw yı korsan olarak 700 900 kılobaytla ındırıyordum ama normalde 6 7 mb ındırıyorum sıkıntı sıtede yada ınternetten ındırdıgın platformda sende herhangı bır sıkıntı yok. İyi günler

batu18kral

Confirmed Memb.
Konular
7
modemdeki düğmeye bas kapa aç yap işte olur belki korsan indiriyosan sorun indirdiğin yerdedir