Uzun zamandır içimde tutuyorum artık yazmak istedim. Yaklaşık 2 senedir bir ilişkim var, onu gerçekten seviyorum, hatta ciddi düşünüyoruz, seneye nişan planı bile var. Ama bir sorun var; onun geçmişi çok temiz değil. Bunu en başından biliyordum, bile bile kabul ettim. “Geçmişi geçmişte kalsın” dedim, hata da benim oldu belki ama o zaman aşk ağır bastı. Şimdi ise o geçmiş aklımdan çıkmıyor, kanıtlı şeyler gözümde dönüp duruyor. En kötüsü de, ne kadar uyarsam da geçmişinden bahsetmeye devam ediyor. Bazen gerçekten sevgiyle gurur, mantıkla kalp birbirine giriyor. Hem seviyorum hem de içim yanıyor, ama bir türlü kopamıyorum.
bırak demeyin bırakamam çok seviyorum bana ihtiyacı var benle mutlu olup benle gülüyor tövbe ettim dedi eski giyiniminden eser yok clup yok gece hayatı yok ben ne desem gerçektende evliyiz gibi yapıyor ilk kez sevildim diyor bana
..
bırak demeyin bırakamam çok seviyorum bana ihtiyacı var benle mutlu olup benle gülüyor tövbe ettim dedi eski giyiniminden eser yok clup yok gece hayatı yok ben ne desem gerçektende evliyiz gibi yapıyor ilk kez sevildim diyor bana
..