Bir kızın seni sevdiğini nasıl anlarsın?

crawl00

Super Member
Konular
15
Knk bı kizin seni sevdiğini anlamak için şu her zaman işe yarar bı ortamda gülerken ilk sana bakıyorsa senden hoşlanıyordur

zedxxzed01

Ultra Member
Konular
23
Durduk yere tebessüm ederek bana bakmasindan. Sürekli beni gözetlemesi vs.

kadirx18

Confirmed Memb.
Arkadaşlar forumu bu konularla amacı dışına çıkarmak asla istemem zaten huyumda değildir. Fakat internette pek kaynak bulamadım bende sizden yardım almak istedim. Partnerimin sınav dönemi sayılı günler kaldı sınavına girmesine çalışkan bir kızdırda kendisi. Genelde bana geç bakıyor yada yok tarzı cevaplarla geçiştiriyor yani genel olarak böyle kendisinede çok alıştım ilişkimiz öyle bir kaç aylıkda ilişki değil canımı bile veririm. Daha öncede ciddi ilişkim olmuştu ama içim hiç bu denli ısınmamıştı. Bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Yani genelde son zamanlarda sevgisinden şüphe ediyorum sevgisini hissettirmiyor bana
sevmıyor agaaa yak bi sigara

TSKTEYMEN04

OG_Fury
Super Member
bakış makış hikaye kızlar herkese öyle bakar gidip sorarak öğrenirsin kardeşim en sağlamı bu

Donpablo35

Active Member
Arkadaşlar forumu bu konularla amacı dışına çıkarmak asla istemem zaten huyumda değildir. Fakat internette pek kaynak bulamadım bende sizden yardım almak istedim. Partnerimin sınav dönemi sayılı günler kaldı sınavına girmesine çalışkan bir kızdırda kendisi. Genelde bana geç bakıyor yada yok tarzı cevaplarla geçiştiriyor yani genel olarak böyle kendisinede çok alıştım ilişkimiz öyle bir kaç aylıkda ilişki değil canımı bile veririm. Daha öncede ciddi ilişkim olmuştu ama içim hiç bu denli ısınmamıştı. Bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Yani genelde son zamanlarda sevgisinden şüphe ediyorum sevgisini hissettirmiyor bana
katılıyorum