Kaynak Kodu C# ile Discord Webhook kullanımı

Gweep Creative

Developer & Designer
Super Member
Konular
21
Web sitesi
www.gweepcreative.com
Herkese selamlar bugün sizlerle C# ile yapabileceğiniz discord webhook uygulamasını yapacağız, programın hazır halini ve kaynak dosyalarını alt kısımda paylaştım isteyenler direk indirerek yapabilir hazırsanız başlayalım.

ZoomX

Deus É Grande
Veteran
Konular
15
İşe yarar.

leopix

Banned Member
Konular
5
Güzel konu ama daha basit yapması var yani hiç C# uğraşmadan daha basit yolu var ama buda aynı şey

Gweep Creative

Developer & Designer
Super Member
Konular
21
Web sitesi
www.gweepcreative.com
Güzel konu ama daha basit yapması var yani hiç C# uğraşmadan daha basit yolu var ama buda aynı şey
doğrudur zaten internettede geçiyo ne bilim javascript, python gibi dillerle yapanlarda var ben C# ı seçtim hep bildiğim bir dillerden hemde bu tür işleri seviyorum

leopix

Banned Member
Konular
5
doğrudur zaten internettede geçiyo ne bilim javascript, python gibi dillerle yapanlarda var ben C# ı seçtim hep bildiğim bir dillerden hemde bu tür işleri seviyorum
Dostum sayende azda olsa bu işlerde bir şey öğrendim herşey için teşekkür ederim kendim baya bi üzerinde çalıştım projenin
kodları felan kurcaladım birşeyler yaptım işte baya bi yararı oldu bana bu işlerle ilgilenmeye başlamıştım zaten daha çok böyle C++ C#
anlatımı , kullanımı gelirse bende faydalanabilirim

iwystic

Veteran
Konular
290
Bunun Python ile yapılış konusunu hazırlamayı düşünüyorum. Eline sağlık güzel konu olmuş.

utku1114

Banned Member
Konular
107
Güzel konu birde discord rpc getirirsen tadından yenmez