canım sıkılıyor öneri varmı

Canxtr

Super Member
knk bence en mantıklısı telefonunu al kulaklığını tak müzik açıp biraz sanaldan uzaklaş kafanı dinle bu sayede hem zihnini hemde kendini toparlamış olursun.

ahmet birisi

Super Member
Konular
12
kendini geliştirecek şeyler yapmalısın ruhun sıkılmış belli sürekli oyun müzik vs bunlardan sıkılmışsın

Band1t

Super Member
Konular
9
oynarsam hile açarım oda sizi hile ama benim kullanacgım menüde çok şey yok h ile olmayınca oyunun tadı kalmıyo bence :)
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

sizin gibileri sanayide çalışır bizim gibileri çalışıp adam olurlar 16 yılını okuluna verir :)
Ben 18 yılımı verdim, o da bana 25k kyk borcu verdi :D. İş arıyorum yok. Keşke sanayide çalışsaydım şimdi iki tane dükkan açmıştım.

CansınCan

Super Member
Konular
7
Aga canın sıkılıyorsa arkada topal şarkısı açtım dinle olmadı evde spor yaparak geçir güzel olur

reorsedus

Super Member
Konular
1
Canım sıkılınca çıkıyorum gopa çözüyorum bi 100lük sonra keyif mod online

Bhaxx

Confirmed Memb.
Konular
3
Ben 18 yılımı verdim, o da bana 25k kyk borcu verdi :D. İş arıyorum yok. Keşke sanayide çalışsaydım şimdi iki tane dükkan açmıştım.
bilmiyorum bu keşke diyerek bitmiyor :) okuyanlar okyuo herkez sanayidemi :) her gördüğümümnün işi var nedense :)

Canxtr

Super Member
bu odadan çıksam öbür odada televizyon var
o anlamda değil kendi odanda kal ama pc ye falan bakma sadece şarkına odaklan bırak herşeyi düşün mesela ben bir karar alacaksam böyle yaparım ve benim için işe yarayan birşey

Bhaxx

Confirmed Memb.
Konular
3
düşünüyorum ödev varmıydı gelmiyor aklıma :kekw: