Cmd Yok Aci̇l Yardim

hxmburgxr

Super Member
Konular
13
CapsLock açık konu açmak veya mesaj yazmak
Beyler Bende Cmd Yok Aci̇l Yardim Powershell De Kullanmak İstemi̇yorum Aci̇l Yardim

Gi̇tti̇m İnternetten Cmd.exe İndi̇rdi̇m Bi̇r Şey Olur Mu

Moderatör tarafında düzenlendi:

GrooLx

Super Member
Konular
3
hocam çözüm yolunuzdan bahseder msiniz ileride karşılaşırsak aklımızda bulunsun

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
88
Web sitesi
github.com
CMD açılmıyor sorunuyla karşılaşan kullanıcılar için bazı çözüm önerileri bulunmaktadır. Öncelikle, Windows işletim sisteminde CMD'yi açmak için Windows tuşu + R kombinasyonunu kullanarak çalıştır penceresini açabilirsiniz. Ardından, açılan pencereye "cmd" yazarak CMD'yi başlatabilirsiniz.

Eğer bu yöntem işe yaramazsa, bir diğer seçenek Görev Yöneticisi'ni kullanmaktır. Görev Yöneticisi'ni açmak için sağ tıklayarak veya Ctrl+Shift+Esc tuşlarına basarak erişebilirsiniz. Ardından, Görev Yöneticisi penceresinde üst kısımda bulunan "Dosya" menüsüne tıklayarak "Yeni görev çalıştır" seçeneğini seçin. Açılan kutucuğa "cmd" yazıp Enter tuşuna basarak CMD'yi başlatabilirsiniz.

Eğer yine CMD açılmazsa, CMD.exe dosyasının yerini kontrol etmeniz gerekebilir. CMD.exe dosyası genellikle "C:\Windows\System32" klasöründe bulunur. Eğer CMD.exe dosyasını bu klasörde bulamazsanız, silinmiş olabilir veya başka bir yere taşınmış olabilir. CMD.exe dosyasını tekrar indirip doğru konuma taşıyabilirsiniz.

Bunların yanı sıra, Powershell 7 gibi alternatif bir komut istemcisi kullanmayı deneyebilirsiniz. Powershell 7, CMD yerine kullanabileceğiniz modern bir komut istemcisidir. Powershell 7'yi indirip yükledikten sonra deneyebilirsiniz.

Umarım bu çözüm önerileri sorununuzu çözmenize yardımcı olur. Eğer sorun devam ederse, lütfen bana bildirin, size başka çözüm önerileri sunmaktan mutluluk duyarım.