aslında imkansız dostum faceit ac yi atlamak öyle kolay degil şuana kadar faceit hile çıkarmış kimi gördünde olabilir yazıyorsun kolay degili bırak imkansız buİmkansız değil her an herşey olabilir
Eskiye ve yeniye dayanarak söyledim aslında bunu ben. Xxx platformlar da eskiden çok takılırdım şuan tabi orada olmuyorum fakat oradaki sağlam yazılımcıların kendisine ait Faceit yazılımı vardı hep ( Tabi bunu satmıyorlar sadece Video ve ya görünüş olsun diye gösteriyorlar atıyorlar vs vs ) Ama imkansız değil gerçekten çok uğraşılırsa yapılır bir de zaman gerekli tamamen. Ya yinede dediğim gibi şuan CS2 çıktı şuan Faceit ne kadar sağlam bilemem dediğin gibi sadece yapılır da zaman diyim ya ben direk.ASLINDA
aslında imkansız dostum faceit ac yi atlamak öyle kolay degil şuana kadar faceit hile çıkarmış kimi gördünde olabilir yazıyorsun kolay degili bırak imkansız bu
hahahah harbi kanka hile olmayan yokcs 2 de h1le açsanız bile çok fazla bi etkisi olmuyor çünkü herkes h1leama faceitte çok h1le yok öyle onun için gerçekten bir üstünlük kurmamız için cs 2 faceit hilesi gelirse çok iyi olur