K kadir0101 Confirmed Memb. Katılım 26 Şub 2023 Konular 18 Mesajlar 91 Tepkime puanı 6 30 Ocak 2026 #1 cs 2 vanguard vgk .sys anti cheat is waiting to be closed hatası alıyorum nasıl düzeltcem
C cakantugay20 Ultra Member Katılım 6 Şub 2026 Mesajlar 307 Tepkime puanı 1 20 Şub 2026 #11 kadir0101' Alıntı: cs 2 vanguard vgk .sys anti cheat is waiting to be closed hatası alıyorum nasıl düzeltcem Genişletmek için tıkla ... bulursan banada söyle Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 20 Şub 2026 ENMURAS' Alıntı: CMD'yi yönetici olarak başlatın ve; sc stop vgk komutunu yazdıktan sonra enter'a basın hile otomatik olarak tekrar aktif hale geçer. Genişletmek için tıkla ... nasıl yani ya hehh Oyla 0 Downvote
kadir0101' Alıntı: cs 2 vanguard vgk .sys anti cheat is waiting to be closed hatası alıyorum nasıl düzeltcem Genişletmek için tıkla ... bulursan banada söyle Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 20 Şub 2026 ENMURAS' Alıntı: CMD'yi yönetici olarak başlatın ve; sc stop vgk komutunu yazdıktan sonra enter'a basın hile otomatik olarak tekrar aktif hale geçer. Genişletmek için tıkla ... nasıl yani ya hehh