Cs:Go Owerwatch Ban Vac'a Dönüşmesi ?

EfeYK12

Super Member
Konular
5
Beyler öncelikle selamun aleyküm cümleten. Yarım saat - 1 saat önce falan csgo girdiğim gibi '' Owerwatch '' ban yemişim ve steam profilimde '' Kayıtlarda 1 oyun yasaklaması, En son 0 gün önce yasaklandı '' diyor. Birkaç kişiyle görüştüm ve tartıştım bana diyorlar ki kullandığın hileye bağlı 1 oyun yasaklanman vac'a dönüşebilir bazı kişiler de diyor ki dönüşmez sadece oyun yasaklaması olarak kalır. Sizlerin de bildiği üzere VAC yersem Valve'nin tüm oyunlarına girişim engellenir ( ki ben bunun olmasını istemiyorum ) fakat 1 oyun yasaklanması kalırsa sadece CS:GO'da banım olur. Sizce bu durum nasıl olur 1 oyun yasaklanması olarak kalır mı yoksa VAC yasaklanmasına dönüşür mü ? ( edit = bir arkadaşım daha kullandıgın hileye göre 1 gün, 1 ay, 1 yıl herhangi bir zamanda vaca dönüşebilir dedi sizin düşünceleriniz nedir yardımcı olabilir misiniz ? ) ( edit2= hesaba çok para yatırdım ondan sadece csgodan ödün verebilirim :D )

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
Vac ile Overwatch arasında pek fark olduğunu söyleyebilirim.

Overwatch adam vurursun belirlenen limitin üstüne çıkarsın seni izlerler hileysen karar verirler ve ban durumu söz konusu olabiliyor.

Ama bu Vac yemeyeceğın de anlamına gelmiyor.Takip ettiğin kadarıyla bu 2 kavram birbiriyle çok karıştırılmaktadır.Overwatch yersen sadece CS:GO da yersin bunun Vac bana dönüşmesini zannetmiyorum.

Dönüşürse eğer valvenin tüm oyunlarına erişim sağlayamayacağın gayet normal.
Kimisine Vac + Overwatch atılıyor , kimisine vac atılıyor , kimisine overwatch atılıyor tamamen senin hilenin dozunu kaçırıp kaçırmamanla alakalı bir durum olduğunu söyleyebilirim.

sapphirehori

Super Member
yediğin oyuna bağlı eğer sen vac koruması olan bir oyundan ban yediysen oyun yasaklamasından sonra vac ban da yersin kaçışın yok owerwatch tan yesen de aynı şey olur yani
ama eğer vac koruması olmayan bir oyundan ban yersen ozaman sadece 1 oyun yasaklaması yazar

arhann

Super Member
overwatch ban yediğin zaman bilgisayarın taranır ve hile dosyası bulunursa o vac a dönüşür

EfeYK12

Super Member
Konular
5
Vac ile Overwatch arasında pek fark olduğunu söyleyebilirim.

Overwatch adam vurursun belirlenen limitin üstüne çıkarsın seni izlerler hileysen karar verirler ve ban durumu söz konusu olabiliyor.

Ama bu Vac yemeyeceğın de anlamına gelmiyor.Takip ettiğin kadarıyla bu 2 kavram birbiriyle çok karıştırılmaktadır.Overwatch yersen sadece CS:GO da yersin bunun Vac bana dönüşmesini zannetmiyorum.

Dönüşürse eğer valvenin tüm oyunlarına erişim sağlayamayacağın gayet normal.
Kimisine Vac + Overwatch atılıyor , kimisine vac atılıyor , kimisine overwatch atılıyor tamamen senin hilenin dozunu kaçırıp kaçırmamanla alakalı bir durum olduğunu söyleyebilirim.
allah razı olsun hocam istediğim cevabı aldım teşekkürler
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

overwatch ban yediğin zaman bilgisayarın taranır ve hile dosyası bulunursa o vac a dönüşür
çok teşekkür ederim hocam bilgilendirme için aradığım cevaplardan biri buydu