csgo destek talebi cevabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xquars

Super Member
Konular
6
Merhaba,

Hesabınız veya telefon numaranıza bağlı bir hesabın CS:GO oynaması kalıcı olarak yasaklanmıştır. Oyun yasakları ve sebepleri hakkında detaylı bilgi CS:GO - Oyun yasaklaması aldım makalemizde bulunabilir.

Bu makale, oyun yasakları ve onların yasaklanan hesaplardaki etkileri hakkında Steam Destek'te sağladığımız tüm bilgileri içermektedir. Oyun yasakları kalıcıdır ve Steam Destek aracılığıyla kaldırılamaz.

Overwatch aracılığıyla geçici bir oyun yasağı aldıysanız oyununuzun üst kısmında bir kronometre size yeniden oynayabilmek için ne kadar zamanınız kaldığını gösterecektir. Bu sürece müdahale ederek daha erken oynayabilmenizi sağlayamıyoruz.

Yasaklamanızla ilgili elimizde olan tüm bilgileri sizinle paylaştığımız için bu destek talebini kapatıyorum. Yardım taleplerine, burada var olmayan herhangi bir bilgi sunamıyoruz. Farklı bir sorununuz varsa lütfen yeni bir destek talebi oluşturun. Ancak gelecekte CS:GO'daki oyun yasağınız hakkındaki yardım taleplerinizin cevap verilmeden kapatılabileceğini lütfen aklınızda bulundurun.

ümidimi kesmeli miyim yoksa hala beklemeli miyim

jusqi

Moderator
Konular
5
Csgo VAC Banları kalkma ihtimali %0.001 ihtimal yeni hesapla devam etmelisiniz.

ZdRe3169

Member
Knk overwatch zaten VAC ban değilde "Kullanıcı Raporları" sonucu oluşan bir sistem. Hani bir insan kontrol ettiği için VALVE'nin "overwatch" banını kaldırmasının ihtimali Moderator'ün de söylediği gibi neredeyse imkansız. Yeni hesap açıp devam edebilirsin. Birde Osiris tarzı hileler kullanma "Trust Factor"e çok etki ediyor buda overwatch'e düşme ihtimalini arttırır bilgine.

emresxd

Confirmed Memb.
Konular
5
United Kingdom London Kensington W Cromwell Rd
Ow ban yediysen bir ihtimal açılır fakat vac ban imkansız 2018 de paralı aldığım için sadakat rozetim ve bir sürü skim vardı ezglobal ile vac korumalı topluluk sunucusunda Mevlana açtığım için vac ban yedim yüzlerce ticket attım nafile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...