failed to hook hatası alıyorum

artarta

Ultra Member
Konular
13
sistemim w10 ne yapmam lazım her hilede aynı hata hileler açılmıyor

Ekli dosyalar

• qweqewq.png
    qweqewq.png
    8.4 KB · Görüntüleme: 11

bosgork

Confirmed Memb.
Konular
1
her hafta bu konu açılıyor ama kimse ilgilenmiyor maalesef ben de aynı durumu yaşıyorum

800kVayne

Super Member
Konular
5
bilgisayarında secure boot acıksa yapabılır ben kapadım denıcem sımdı bende aynı hatayı alıyodum

gerilla

Ultra Member
Konular
9
"Failed to hook" çıktısının birden fazla nedeni olabilir. Öncelikle windows sürümünü kontrol et windows 11 24H2 sürümünde bu çıktı veriyor ve bunun şu anlık çözümü yok. Sürümün 24H2 değilse çekirdek yalıtımı, hyper-v ve driver blocklist kapatarak bu problemi çözebilirsin. Bu işlemlerden sonra hala bu çıktıyı alırsanız bilgisayarınızdaki anti virüs yazılımları ve faceit gibi yazılımları silin. İşlemlerden sonra bilgisayarı yeniden başlatmayı unutmayınız

Talat86

Super Member
"Failed to hook" çıktısının birden fazla nedeni olabilir. Öncelikle windows sürümünü kontrol et windows 11 24H2 sürümünde bu çıktı veriyor ve bunun şu anlık çözümü yok. Sürümün 24H2 değilse çekirdek yalıtımı, hyper-v ve driver blocklist kapatarak bu problemi çözebilirsin. Bu işlemlerden sonra hala bu çıktıyı alırsanız bilgisayarınızdaki anti virüs yazılımları ve faceit gibi yazılımları silin. İşlemlerden sonra bilgisayarı yeniden başlatmayı unutmayınız
1744275014902.png
bende bu hatayı alıyorum hocam bunu nasıl cöze bilirim..