FİVEM HİLEM VAR YARDIMCI OLACAK TIKLASIN

nyrisbaba

Confirmed Memb.
Konular
12
Web sitesi
nohello.net
fivemda mwbyteenin free sürümü var fakat napse oceonda echoda çıkmıyor bypasslanmış yani denemedim elinde napse oceon echo olan scanner varsa iletişime geçsin deneyelim ama arkadaşım gösterdi o kadar napse oceon filan yemiş çıkmıyor fakat yeni scannerlerde çıkıyor bilginize hileyi paylaşmıyacagım çünkü içinde rat olması hakkında şüphe duyuyorum hile üzerinde geliştirmeler yapmak istiorum etraftan bilgi toplayarak ama nereden nasıl başlayacagımı bilmiyorum hile üzerinde değişiklik yapsam bile scannerim olmadıgı için bypasslar boozulmuş mu güncel mi diye test edemiyorum yardımcı olacak varmıdır

nyrisbaba

Confirmed Memb.
Konular
12
Web sitesi
nohello.net
Elimde belirttiğim gibi mwbyteenin free sürümü var fakat echo oceon napse bypasslı hileyi geliştirmek istiyorum bypassları vb hile exe şeklinde onu gizlemek istiyorum düzenlemeler yapmak istiyorum fakat bozacagımdan ötürü biraz geri adım atıyorum elinde napse oceon echo scanner olan birisi varsa ben istediğim zaman bana pin atsın scanneri çalıştırayım bakalım bypass çalışıyor mu çalışmıyor mu sürekli scanner lazım olacak ondan dolayı bide tavsiyeleriniz varsa açıgım uygulamayı nasıl exe halinde bilgisayara gizlerim manuel ve scanner taramasında ortaya çıkmaz şeklinde

DecworkCheat

Active Member
bu video hile gizleme için işine yarar ve free sürüm hilenin source code açık kaynak kodu yoksa geliştirmeni önermem ki zaten geliştiremezsin

Tuncc

Super Member
Top Poster Of Month
Konular
22
fivemda mwbyteenin free sürümü var fakat napse oceonda echoda çıkmıyor bypasslanmış yani denemedim elinde napse oceon echo olan scanner varsa iletişime geçsin deneyelim ama arkadaşım gösterdi o kadar napse oceon filan yemiş çıkmıyor fakat yeni scannerlerde çıkıyor bilginize hileyi paylaşmıyacagım çünkü içinde rat olması hakkında şüphe duyuyorum hile üzerinde geliştirmeler yapmak istiorum etraftan bilgi toplayarak ama nereden nasıl başlayacagımı bilmiyorum hile üzerinde değişiklik yapsam bile scannerim olmadıgı için bypasslar boozulmuş mu güncel mi diye test edemiyorum yardımcı olacak varmıdır
Ban atıyor mu denemek istiyorum

rxckstarwe

Active Member
Konular
2
Mwbyte veya forte gibi public hileleri scannerlerden gizleyemezsin hocam biraz tuzlu fiyata senin sistemine özel priv hileler hazırlıyor onlardan kullanırsan rahatca gizleyebilirsin.