FİVEM HİLEM VAR YARDIMCI OLACAK TIKLASIN

nyrisbaba

Confirmed Memb.
Konular
12
Web sitesi
nohello.net
fivemda mwbyteenin free sürümü var fakat napse oceonda echoda çıkmıyor bypasslanmış yani denemedim elinde napse oceon echo olan scanner varsa iletişime geçsin deneyelim ama arkadaşım gösterdi o kadar napse oceon filan yemiş çıkmıyor fakat yeni scannerlerde çıkıyor bilginize hileyi paylaşmıyacagım çünkü içinde rat olması hakkında şüphe duyuyorum hile üzerinde geliştirmeler yapmak istiorum etraftan bilgi toplayarak ama nereden nasıl başlayacagımı bilmiyorum hile üzerinde değişiklik yapsam bile scannerim olmadıgı için bypasslar boozulmuş mu güncel mi diye test edemiyorum yardımcı olacak varmıdır

nyrisbaba

Confirmed Memb.
Konular
12
Web sitesi
nohello.net
Mwbyte veya forte gibi public hileleri scannerlerden gizleyemezsin hocam biraz tuzlu fiyata senin sistemine özel priv hileler hazırlıyor onlardan kullanırsan rahatca gizleyebilirsin.
zaten mwbytee free opensoourcesi yayınlandı ocean napse detection echo storm hepsi sadece nexora hariç hepsi aynı tarama mantığı kullandıgığı için bypasslanması kolay sadece elinde ocean ve napse olsun çalışma mantığını çöz yeter tersine mühendislikle halledersin
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

youtube dan bak kral
youtubeden bakıp öğrenilecek şey değil bunlar yorum kasmayın