hack acilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baki3131

Active Member
Konular
5
Ekran görüntüsü 2023-05-31 180853.pngarkadaşlar boyle bi̇r hata aliyorum yardimci olur musunuz ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
  1. Başlat menüsünden Windows Güvenliği'ni açın.
  2. Cihaz Güvenliği seçeneğine gidin.
  3. Çekirdek Yalıtım seçeneğinde, Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneklerini kapatın. (https://prnt.sc/QXqFe320IKQZ)
  4. Eğer sorun hala devam ediyorsa, cmd'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki kodları girin:
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
  5. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu adımları izleyerek, Windows tarafından uygulanan karalisteyi devre dışı bırakabilirsiniz ve kernel hilelerimizi tekrar...

jusqi

Moderator
Konular
5
  1. Başlat menüsünden Windows Güvenliği'ni açın.
  2. Cihaz Güvenliği seçeneğine gidin.
  3. Çekirdek Yalıtım seçeneğinde, Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneklerini kapatın. (https://prnt.sc/QXqFe320IKQZ)
  4. Eğer sorun hala devam ediyorsa, cmd'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki kodları girin:
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
  5. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu adımları izleyerek, Windows tarafından uygulanan karalisteyi devre dışı bırakabilirsiniz ve kernel hilelerimizi tekrar çalıştırabilirsiniz.

Eğer yukarıdaki çözüm işe yaramadıysa veya windows sürümünüz 22h2 değilse
Bilgisayarınız da her hangi bir anti virüs yazılımı bulunmasından kaynaklanmaktadır.
Bilgisayarınızdan Avast, Kaspersky, Faceit AC, Malwarebytes, Avg v.b tüm anti virüs yazılımlarınızı silin
bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...