Herhangi bir oyun oyun ne olursa olsun takılmalar fps drop

Bulutt

Confirmed Memb.
Konular
5
Oncelıkle selam pc ozelliklerinden bahsedeyim 3060TI 3fanli ekran karti var kasada sivi sogutma olsun 10nesil i5 olsun yani kisacasi sistemim iyi ve isinma yasanmiyor ben windows 11 den kaynaklandigini dusunuyorum takilmalarin yani oyun icinde fps 300 400ken bi anda takiliyor yarim saniye olsun bir saniye olsun takiliyor ve beni deli ediyor bunun bir cozumu varmidir yoksa bilgisayari geri win10a mi gecis yapayim ama ilk siralar yoktu boyle bir durum yaklasik 4 5 aydir win11 kullaiyorum son bir aydir boyle durumlar olmaya basladi

Spryzenx

Active Member
Konular
1
Eğer win 11 kullanıyorsan normal daha yeni çıktı neredeyse eğer kullanıyor isen win 8.1proya geç eğer yine olmazsa virüs girmiş olabilir yada sen her uygulama kaalı zannederken arkada çalışan görünmeyen bir uygulama olabilir

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
Windows 11 işletim sistemini kullanıyorsanız halen ; bildiğim kadarıyla Windows 11 e geçenlerin belli bir kesimi pişmanlık deyip geçmektedir.Windows 10 > Windows 11 de oluşan veya oluşabilecek birçok sorunu da beraberinde getirmektedir.Size önerim Windows 11 > Windows 10 a geri dönmeniz olacaktır.

Bilo01

Confirmed Memb.
Konular
1
anlamadım gitti gerçekten ya neden o kadar pahalı ve güçlü ekran kartlarında donma kasma sorunu var?