hilelerde virüs varmı

eraslann0

Active Member
Konular
3
merhaba ben birtane hile indirdim buradan anti virüs programım bana bitcoin mining diye virüs buldu bu normalmi

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
Forumumuzda ki son 3 sene içerisinde ki tüm paylaşımlar linkli içerikler onay sistemimizden geçmiştir. RealUI Loader dan bahsediyorsanız Windows Defender bu şekilde algılaması gayet normaldir. İçerisinde Anti-Reverse araçlarımız RealUI Loader'i kapatana kadar çalışmaktadır bu sebepten kesintisiz etkinlik olarak algıladığında bu virüs türünü göstermektedir. İyi forumlar.

suayip_aura

Şupi
Confirmed Memb.
Konular
6
hilelerde virüs yoktur ama davranışları biraz tehlikeli gözlemkenir bu bağlamda anti virüsler oter hayet normal ama temiz kullanabilirsin

Ardanujen787

Super Member
Konular
17
Merhaba RealityCheats hilelerinde kesinlikle bir virüs olmaz ancak farklı platformlardan hile indirirseniz sorumluluk RealityCheatsa ait değildir

Ahmet1334

Banned Member
başka hilelerde var ama beleş hilerlerde genelde rat oluyor realitycheats hilesi temizdir ama

tasvan

Member
Hayır virüs yok ve ek olarak bir çok oyundan ban yemen çok zor ondan dolayı en kaliteli ve güvenli hile reality cheats olmaktadır, ek olarak oyun dosyalarını değiştiren araçlardan dolayı öyle gözüküyordur ama programı kapatınca öyle bir uyarı almazsın kapanana kadar hile araçları çalışıyor.