Hocam Wolftü ne zaman güncellenir

MarinaMazepa

Active Member
Konular
1
merhabalar son günlerde wolftü hilesini doğrudan kullanabiliyorduk ama bir ara şubat ayın sonlarında mı unuttuldu pek takip etmeyen birisiyimdir şubat ila mart arasında nisandan beri hileler ban yediriyor wolftü özellikle bu durumun özetidir kendisi ben yöneticinin kendisini aktif gibi görüyorum ama hala bir cevap verdiği yok sizlere sesleniyorum bu # takı başlatacağım hileler bir an önce güncellensin bize destek olun biz ne kadar nazik çe bir motivasyon verirsek yöneticileri o kadar canlandırırız o yüzden #wolftühilesigüncellensin diyoruz varmısınız !

yusuf2152

Confirmed Memb.
eyvallah kardeşim şu an sanırsam bu beklentimin karşılığı oldu gibi ya bazen anlamsızca sessizce güncelleme atıyorlar ama duyurusu yok wolftü hilesi güncel sanırsam sende bekliyorsan ilk şu adımları takip et koruma pc antivürüs programın hangisi ise yazılım kernel driver sürücüleri engelleyen bir donanım koruması var onu kapat ilk sonra gel indirdiğin real rui programı karantinaya almaması için dosyayı dışla de ekstra riski en aza indirmen en sağlıklısı olacağı için de vpn kullan güçlü sertifikalı anlaşmalı güvenli bir vpn sunucusu kullanman yani kısaca vpn programı ama artık vpnler de kısıtlama devri başlayacak bu sene iyi değerlendirin avukatları olacaktır yani güvenli olmayan vpnleri kesinlikle asla kullanmayınız kullandırmayınız benden size güzel uyarı ! gelicek olursak illa ki banı yersiniz arkadaş bunun öyle kaçışı yok yok ben yemem falan valla siz bilirsiniz fazla göz açtırmayın fark ettirmeyin derim benden size tavsiyem benden tüm bu kullanıcılara selam ! ? ;) :) :D ;( :( valla çatur çutur da banı yersiniz son kez uyarımı yapayım da krallar gibi oturun canınızı sıktığı yerde sıkın adamlara açın hileyi çart çurta benim gibi açmayın sakın hele çarın eski paralı ise emeğinizi boşa çöpe attırmayın yazık günah ? ;) :) :D <3
Bencede boş bir çar yeni olsa daha yeni eski olsa emeğin boşa gider
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

kral tekrar bak isterseniz hile bile ucuz hileleri free hileleri kullanmayın tavsiye artık ben bile etmem ne kadar güvenli gibi de olsa yer sonuçta adamın elinde olan bir neden değil ?
Reis hemen iyoruz ya valla

MarinaMazepa

Active Member
Konular
1
Bencede boş bir çar yeni olsa daha yeni eski olsa emeğin boşa gider
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Reis hemen iyoruz ya valla
artık oyun BattlEye programına geçiş yaptı istediğin güçlü Bypassı iyi ayarlanmış offsetleri tut her şeyine kadar olsada boş atılırsınız ban ile
ama bu ban yiyen hesabımın biri açılmış <3