HWID Ban Açma

xrinelite

Active Member
Konular
4
Arkadaşlar Valoda hile açmamama rağmen lobide aniden ban yedim pc yi tarattım RealUI dışında bişey bulamadı ama daha Member Rank'ım bile Valorant hilesini açmaya yetmiyor hile kullanmadım hesap ban yedi sonra başka bir hesapta deniyim dedim VAN152 hatası aldım. Biraz araştırnca HWID ban olduğunu anladım yardım edin
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Discord: xrinelite

AlfaBurak

Ultra Member
Konular
191
kardeşim aynı durum benim başıma geldi bunu riot ilettiğimde incelenip bakılacak 3 gün içinde mail atıalcak eğer atılmasa kalıcı ban yemişsindir dediler 1 hafta oldu hala mail atmadılar anlıcan haksız yere süresiz ban yedik bende hiç hile açmadığım halde. Valorant bitmiştir artık

xrinelite

Active Member
Konular
4
kardeşim aynı durum benim başıma geldi bunu riot ilettiğimde incelenip bakılacak 3 gün içinde mail atıalcak eğer atılmasa kalıcı ban yemişsindir dediler 1 hafta oldu hala mail atmadılar anlıcan haksız yere süresiz ban yedik bende hiç hile açmadığım halde. Valorant bitmiştir artık
zaten vanguard uyumsuzlukları falan çıkmış CS2 ye yaradı
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

acıdığım şey o kadar para akıttım hesaba satsaydım bari bi enaiye öyle gitseydi

devrimbeyazz

Member
Bende yedim , spoofer denersem açılıyormu oyun biri beni bilgilendirebilirmi , giriyorum birkaç farklı hesaptan 152 hatası veriyor , spoofer ile çözülürmü yardım