belki güncelleme yapılıyordur bir kontrol et istersen . şimdi bu gün veya başka bir gün kilit açılırsa haber verir misin merak edeceğim bunu.50 küsür yorum yaptm ve wolftü icin kilit acılmadı sebebı nedir
haber veririm sorun değil ama güncelleme yapılmıyor çalışıyorbelki güncelleme yapılıyordur bir kontrol et istersen . şimdi bu gün veya başka bir gün kilit açılırsa haber verir misin merak edeceğim bunu.![]()
programı oyunu onunla alakalı her şeyi kapatıp tekrar baştan açmayı dene istersen belki kapanıp açılınca bilgiler tazelenir ve kilit kalkarhaber veririm sorun değil ama güncelleme yapılmıyor çalışıyor
ogrenile bilir aslinda ama biz biraz hantalizSosyal medya da pek bi bilgin yoksa para kazanman imkansız.
haklısın üşengeçlik var . kader gayrete aşıktır biraz gayret gerekir güzel şeyler içinogrenile bilir aslinda ama biz biraz hantaliz
denedim kardeşim sorunuma çözüm olmadı malesef başka birileri benm gıbı bu sorunu yasıyomu merak ettimprogramı oyunu onunla alakalı her şeyi kapatıp tekrar baştan açmayı dene istersen belki kapanıp açılınca bilgiler tazelenir ve kilit kalkar![]()
![]()
o zaman bir süre beklemede kalacaksın eminim yakın zamanda düzelecektir.denedim kardeşim sorunuma çözüm olmadı malesef başka birileri benm gıbı bu sorunu yasıyomu merak ettim