trlink adlı web site üzerinden herhangibir web adresi kısaltıp insanlara paylaşarak o linkte belirli bir tıklanma sayısına ulaşarak para kazanabilirsin ve bu kazandığın parayı papara veya kredi kartı uygulamalarına - hesaplarına dekontlu bir şekinde aktarabilirsin ve trlink sitesine referans olarak davet ettiğin her üyenin elde ettiği gelirin %5 lik kısmını alabiliyorsun bence sen de denemelisin ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum linkleri telegram üzerinden paylaşıyorum ve genelde oyun indirme gibi katogorilere önem veriyorum ama senin aklına ne paylaşmak geliyorsa onu kullanabilirsin bu işler sabır işidir denemden başaramazsın ben şuan telegramda 30k aboneye sahibim ve haftalık cebime 1k kadar para giriyor admin olmayı iyi bir şekilde biliyorsan bu yöntemi seçtiğin konu üzerine açacağın telegram gurubunda paylaşarak yüksek miktarda link tıklanma sayısına ulaşabilirsin bir süreden sonra insanların hoşuna gidiyor ve istediklerini elde edince seni takibe alıyorlar ve her ne atarsan at her zaman o linke tıklıyorlar genelde ilgi çekici şeyler paylaşmalısın ve pratik olmalısın içeriklerini asla bir yerden çalmamalısın bu senin için bir dezavataj olabilir fikir senin fikrin ben sadece konuya bir yanıt bıraktım ama eğer sabır ederek bir yerlere varmak istersen bu anlattığım yöntemi denemelisin derim.