karar vermeme yardımcı olurmusunuz

tangal

Confirmed Memb.
Konular
2
askerden yeni geldim 22 yaşındayım daha doğrusu temmuzun 17 sinde gireceğim bi şirket açmayı düşünüyorum ancak ne ile alakalı ve ne iş üzerine olmasına karar veremedim şuan hali hazırda bir şirketim var ancak başarılı olamadım kendimi farklı alanlarda geliştirip gelir kaynağı oluşturmak istiyorum ne yapmalıyım help.

emirgenel44

Super Member
Konular
6
nasıl yani knk şuan ki şirketimin değeri 300k civarı bişey ancak para kazandırmıyor bu şirketi satıp yatırım yapabileceğim alternatifler arıyorum biraz daha detaylı anlatabilirmisin
Şirketlere alarm kurma kamera sistemi üzerine gibi şeyler kurarsan parayı kırarsın.

beraatucaar

Ultra Member
Konular
13
Web sitesi
www.instagram.com
Dostum ne iş yapacagini bilmeden neyin dükkanıni açacaksın bu kafayla gidersen işin gücün rast gitmez her girdiğin işinde batarsin daha bir fikrin bile yok

beraatucaar

Ultra Member
Konular
13
Web sitesi
www.instagram.com
bence hiç bir iş kurma gir bir yerde calıs bir zaman sonra aklına güzel bir iş gelirse veya bir yerde görür yada duyarsan yaparsın.
sen sıfır bilgi sıfır fikirle iş kurmayı düşünüyorsun sırf bir yer acmak için acacaksın bu işten bir basarı bekleme parana yazık edersin