Karsperky Sorunu ?

aaTyskes

Super Member
Konular
6
Arkadaşlar Ne yaparsam Yapayım Silemedim Çözümünü Bilen Varmıdır ?

1730017882639.png
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Karsperky Denetim masasından ne yaparsam yapayım silemiyorum yeni güncel indiriyorum belki sorun kalkar diye bu zaten yüklü diyo

iwystic

Veteran
Konular
290
Çalıştır'dan "services.msc" yazıp Windows Installer'ı bulup açık olup olmadığını kontrol et. Zaten açıksa cmd'yi yönetici olarak açıp ilk "msiexec /unregister" yaz ve sonra "msiexec /regserver" yaz. Ardından tekrar dene. Olmazsa Kaspersky'ın kurulu olduğu dosya konumuna gidip her şeyi silmeye çalış. Hata veren dosyalar için de iobit unlocker kullan ve sil.

furkanbaba1

Super Member
Konular
4
Çalıştır'dan "services.msc" yazıp Windows Installer'ı bulup açık olup olmadığını kontrol et. Zaten açıksa cmd'yi yönetici olarak açıp ilk "msiexec /unregister" yaz ve sonra "msiexec /regserver" yaz. Ardından tekrar dene. Olmazsa Kaspersky'ın kurulu olduğu dosya konumuna gidip her şeyi silmeye çalış. Hata veren dosyalar için de iobit unlocker kullan ve sil.
Sağol reis adamsın

#Liwozi

Member
Konu açmama izin verilmediği için, burdan reality cheats ekibine bir soru sormak istiyorum, hileyi indirdikten sonra KasperSky'ın defalarca virüs var indirme uyarısı vermesine rağmen, güvenilir bir site indiriyim bişey olmaz diyip ui loaderinizi indirdim. Hile çalışmadı ve tekrar kaspersky'ı açtığımda takır takır .dll ve .exe virüs uyarıları gelmeye başladı. Daha sonra hiçbir klasöre, tarayıcıya, uygulamaya girmeye izniniz yok diye uyarılar almaya başladım. Bunun bana mantıklı bir açıklamasını yapar mısınız?

kaganfatih46

Ultra Member
Konular
20
Bende kullanıyorum yıllardır premium olarak ama böyle bi sorunla karşılaşmamıştım crackli felanmı indirdin acaba