Kıza acilacagim yardim

swezzyxd1338

Confirmed Memb.
Konular
5
Beyler bi kız var çok seviyorum ama sevgilisi var. dolaşıyordum bi baktım erkek arkadaşı orda tanıştık falan sohbet ettik de cocuk benle aynı yerde oturuyormuş sonra baya sohbetimiz falan oldu daha sonra bunlar ayrıldılar ama bu sefer de sadece konuşuyorlar ayrılmışlardı bi ara sonra konuşmaya başladılar tekrardan ve bu kız hep bana bakıyordu gözünü ayırmıyordu benden bunlar sevgiliyken de bana hep gözünü kestiriyordu ne yapiyim ya yardımcı olun bi

zombixx

Ultra Member
Konular
15
sevgilisi varken sana bakıyosa senin yanında oluncada başkasına bakar knk bence olmaz ama tabi yinede sen billirsin

irmaktrkcuu

Member
Bir kız olarak sana söylüyorum hiç uğraşma yoluna bak önüne çok kişi çıkacaktır illaki o yüzden maalesef kızdan uzaklaş ve hiç konuşma :)561363523_17861563941489607_7243704478827899199_n.jpg

Msemih27

Active Member
'' bana hep gözünü kestiriyordu''!! Açılmanı bekliyor gibi özgüvenli ve tuttuğunu koparan olarak anılmak istiyorsan açılman lazım.
Doğal olarak kızı kazanma ve kaybetme durumun -%50, +%50 açılmazsan -%100 olur, doğal olarak açılınca +50 item kasmış gibi olursun en azından ilk defa oluyorsa ilk reddini alıp daha taktiksel düşünebilirsin. (Çok Kasma)
Eğitim videosu chrome; Mr. Elra(e)n LİMON MEVZUSUNU ANLATIYOR.

Bomlife746

Active Member
Beyler bi kız var çok seviyorum ama sevgilisi var. dolaşıyordum bi baktım erkek arkadaşı orda tanıştık falan sohbet ettik de cocuk benle aynı yerde oturuyormuş sonra baya sohbetimiz falan oldu daha sonra bunlar ayrıldılar ama bu sefer de sadece konuşuyorlar ayrılmışlardı bi ara sonra konuşmaya başladılar tekrardan ve bu kız hep bana bakıyordu gözünü ayırmıyordu benden bunlar sevgiliyken de bana hep gözünü kestiriyordu ne yapiyim ya yardımcı olun bi
kanka git açıl bence ne olacak sa olsun gönlü var gibi