Manitanın ailesi yardım

hllhub55

Confirmed Memb.
Konular
7
Agalar benim 1.5 yıldır ilişkim var ciddi ama kızın ailesi dövmelerim yüzünden ön yargılı ve kızın ne babası ile ne annesi ile tanışmışlığım yok beni tanımıyorlar bile ama sadece fotomu gördüler nasıl hallederim yardım

canwqxw

Super Member
Konular
9
Dövmelerin elbet anlamı vardır kanka sen bu dövmelerin anlamını anlat tabi anlamlı olanları anlat onlarında içi ısınır gidip mesela sex yaptın diye onla dövme yaptıysan onu gosterme felan

CowGod

Confirmed Memb.
Konular
2
malzemeler : 1 adet çuval ve kamyon
gece 3 veya 4 gibi gidiyosun eve camdan kız uyurken kafaya çuval takıyosun atlıyosun kız ile birlikte camdan kamyona atıyosun sonra kökle gazi eve doğru yol al artık kız senin

ateslemessi3

Super Member
Konular
1
dış görünüşe göre yargılamamalılar bence dövme bi anlık heves önemli olan dürüstlüğün adaletin ve yaptğın seçimlerdir onlar biraz eski kafalı olabilrler ama onların bu düşüncelerini bu önyargısını kırıcak olanda sensin tanışmak 1. adım 2. adım kendini sevdirmek .3. adım mutluluk diyelim sen sen ol kendin ol yeter şimdiden kolay gele gardaşmm

Gwynreid

Super Member
Konular
1
Kızla evlenirken ailesiyle de evlenmiş gibi oluyorsun, seni kabullenmezlerse hayatın zindan olur. Yol yakından dön derim

kuakle

Confirmed Memb.
Konular
13
o ön yargılarını kırman gerekiyor bence