METİN2 "Oyun şu anda senin için mevcut değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HOPEE

Albus DUMBLEDORE
Ultra Member
Konular
32
Web sitesi
www.wattpad.com

Bunun çözümünü %100000000 kesin çözüm şekilde bulan varsa yeter artık yazabilirmi az kaldı bırakıcam oyunu.

Ekran Alıntısı.PNG

Çözüm
Arkadaşlar bu işin bir çözümü saattlik red ban 1 saat 5 saat 10 saat şeklinde gibi çara girdim sabah giremiyordum 35 den 41 oldum 4 saatir kasıyorum. Red banı yediysen oyunu felan silme istersen dene ama 15 kere silen birisi olarak söyliyim işe yaramıyor. O sürenin geçmesi lazım. Bide metin2client.exe dosya konumundan oyunu açıp id şifre ile girmek fakat onu denediğimde desteğe başvur diyor yapabilen varmı hiç öyle ? yani eski sistem olursa olur gameforge saçmalığın daniskası zatn hep öyleydi öylede kalacak.

since1910

Super Member
Konular
3
kardeşim %100 çözümü yok malesef zaten bu bir çeşit ban Fark ettiysen oyunda hileler azaldı oyundan atınca mevcut değil yedirtiyor loglardan

since1910

Super Member
Konular
3
Oyunu Steam ile deneyin, böyle bir sorun karşılaşmazsınız.
Selamlar, Steamdan Veya GameForge'den Denedim ikisindede Hata veriyor. Gameforge'de 'Mevcut değil ' Steamda 'Bir hata Oluştu Lütfen Yöneticiye Başvurun' Hataları Alıyorum
Yani Steamde Çözüm Değil

HOPEE

Albus DUMBLEDORE
Ultra Member
Konular
32
Web sitesi
www.wattpad.com
Onarma yapabilirsin sorunu cozebilir

Hani hile kullanıyorsun kmk
Cevabın aklımı başımdan aldı mevzu hile kullanmak değil mevzu gameforge nin alt korumasına yakalanmamak öyle hileler kullandımki 1 kere oyundan atmayan bunun yazılımını yazabilmekte yetenek ve sanat dll dosyasını kusursuz yapabilmekte yoksa senin gibi düşüyor olsaydım evet" hani hile kullanıyorsun" bu şey gibi aptalmışım gibi cevap vermen gibi hoş değil yazarken düşünürsen sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...