Microsoft Windows 11 Enterprise kullanıyorum AFK bırakamıyom

DenizGHOST20

Super Member
Konular
9
Microsoft Windows 11 Enterprise kullanıyorum ve normalde başka windows 11 kullanıodum pcden format attım sonra bambaşka bir windows 11 e geçti ve etkinleştirmedim ve oyun oynarket bütün ekranı kaplayan mavi bilgisayarı etkinleştirin diye yazı çıkıyor bunu nasıl kapaacağım lütfen afk bırakamıyorum çok zoruma gidiyor mesela önemli bir maçdayken aniden geliyor ve kapatma süreside var

nashfw

howard roark laughed
Legend Member
Konular
51
1. Öncelikle, Microsoft'un resmi web sitesine gidin ve Windows 11 ISO dosyasını indirin. Bu dosya, orijinal ve güvenli bir kaynaktan indirildiğinde en iyi sonuçları sağlar.

2. İndirilen ISO dosyasını bir USB belleğe veya DVD'ye yazdırmak için bir araç kullanmanız gerekecektir. Rufus gibi bir araç kullanabilirsiniz. Rufus'u indirin ve kurun.

3. Rufus'u başlatın ve USB belleği veya DVD sürücüsünü seçin.

4. "Boot Selection" (Önyükleme Seçimi) bölümünde, indirdiğiniz Windows 11 ISO dosyasını seçin.

5. "Partition Scheme" (Bölüm Şeması) bölümünde, "GPT" seçeneğini seçin. Bu, modern UEFI tabanlı sistemler için önerilen bölüm şemasıdır.

6. "File System" (Dosya Sistemi) bölümünde, "NTFS" seçeneğini seçin.

7. "Start" (Başlat) düğmesine tıklayın ve Rufus'un Windows 11 ISO dosyasını USB belleğe veya DVD'ye yazdırmasını bekleyin.

8. Windows 11 ISO dosyasını yazdırdıktan sonra, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve USB belleği veya DVD'yi takılı bırakın.

9. Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda, BIOS veya UEFI ayarlarınızı değiştirerek USB belleği veya DVD'yi önyüklemeli medya olarak tanımlayın. Bu adım, bilgisayarınızın üreticisine ve modeline bağlı olarak değişebilir. Genellikle, bilgisayarınızı yeniden başlatırken F2, F12 veya ESC tuşlarına basarak BIOS veya UEFI ayarlarına erişebilirsiniz.

10. Önyükleme ayarlarında, USB belleği veya DVD'yi ilk öncelikli önyükleme cihazı olarak ayarlayın ve değişiklikleri kaydedin.

11. Bilgisayarınızı tekrar başlatın ve Windows 11 kurulumu başlamalıdır. Kurulum sırasında talimatları izleyin ve gerektiğinde dil, saat dilimi ve diğer ayarları seçin.

12. Kurulum tamamlandığında, Windows 11'in yeni bir kopyası kurulmuş olacak ve sorununuz çözülecektir.
Eline emeğine sağlık.iyi çözüm

yusuf hackerrr

squiZy
Ultra Member
Konular
4
Microsoft Windows 11 Enterprise kullanıyorum ve normalde başka windows 11 kullanıodum pcden format attım sonra bambaşka bir windows 11 e geçti ve etkinleştirmedim ve oyun oynarket bütün ekranı kaplayan mavi bilgisayarı etkinleştirin diye yazı çıkıyor bunu nasıl kapaacağım lütfen afk bırakamıyorum çok zoruma gidiyor mesela önemli bir maçdayken aniden geliyor ve kapatma süreside var
onun cmd de bir kodu var internetten araştırırsan bulabilirsin.