Motivasyonsuzluk

xFlamel

Super Member
Konular
3
sana zarar verdiğini gördüğün şeyleri arzulamaktan vazgeç kolay değil seni agrasif yapar bu durum aceleci yapar sürekli aklın oradadır. Sakinliğini koru gerçekten sakinliğini koru aceleci davrandığını biliyorum hemen gelsin mutluluk istiyorsun ama bir nefes al ve hayatı yavaşlayarak yaşa sakinliğini gerçekten koru yavaş haraket et yavaş konuş bir şey yapmadan önce yavaş karar ver aceleci olma hayat bekleyenlerin ayağına mutluluğu getirir geçmişi bırak önünde bir yol var önündeki yola adım at artık geçmişini unut geçmiş geçmişte kaldı sen önüne bak bir adım at sadece bir adım ve her zaman yavaş karar al hayatı ağırdan al hiç bir şey bir anda olmayacak 10 saniyelik işi 5 saniyede yapmaya kalkışma ya tuzunu unutursun yada yanlış yaparsın HAYATINI YAVAŞLAYARAK YAŞA SAKİNLİĞİNİ KORU KARDEŞİM.

theysl

Confirmed Memb.
Konular
2
Web sitesi
instagram.com
aga üzüldüm okurken geçmiş olsun iyi düşün hayatın tadını çıkar çıkarabildiğin kadar bu süre zarfında umarım yanında olacak birilerini bulursun.

caner321

ByHenrick
Super Member
Konular
2
Usta bir evcil hayvan sahiplenmeyi denemelisin sana cok faydasi olacagini dusunuyorum senin sorunun yalnizlik gibi geldi bana Saygilar

emreuyr1

Super Member
Konular
1
allah yardımcın olsun allah yolunu acık etsin

abdullahcyla

Super Member
Konular
7
okurken içim daraldı harbiden Allah yardımcın olsun....

Gamer3131

Confirmed Memb.
Konular
1
türkiyede yaşamak bile bir stress knk o yüzden çoğu şeyi takma gereksiz insanları vs kendini düşün