Motivasyonsuzluk

LastHaul

Confirmed Memb.
Konular
2
türkiyede yaşıyorzu senin derdin bir tık hafif kalımış gibi

794079ht

Super Member
Konular
13
piskolojikmen ve yaşam biçiminden kaynaklı ben bi türlü atlatamıyorum ya

erdem63

Super Member
Konular
5
Allah yardımcın olsun kardeşim zor vallla

Oxsit

Discord:Oxsit#1948
Super Member
Konular
5
kardeşim öncelikle sen şuan gayet iyi bir durumdasın hedeflerine ulaşmışsın sana tavsiyem biraz canlı ve atılgan olup arkadaş çevresi edinmen gerçekleri konuşalım sanal arkadaşlarla olacak iş değil bu biraz arkadaşlarınla gezip tozup dertleşmen lazım
ve kendini meşgul edecek şeyler araştır mesela hayatsız gibi oturup lol oynamak yerine ilgini çeken konularda araştırma yapabilirsin herhangi bir çalgı çalabilirsin ve bilgisayar başında durmak bile bunaltıyor biliyorum dışarı çık hava al yaz dönemindeyiz
durumun el veriyorsa 1 haftalıkta olsa tatil yapabilirsin

batukaplan61

Confirmed Memb.
Konular
2
dostum sana gerçeği söyleyeceğim tabii sen bu depresif durumdayken anlaman belki zor olabilir ama çoğu yaşıtına göre daha şanslısın neredeyse yaşıtız bir çok dertle uğraşıyorum üniversiteye gidecek maddi gücüm var mı yok mu emin değilim onun dışında psikolojik destek alıyorum ilaç psikiyatri vb... tabii bu ülkede artık tüm gençlerin psikolojisi bozuk bu durumlardan dolayı ama maalesef yaşamak için rol yapmaktan başka şansımız yok yoksa durumumuz daha kötüye gidecek sana tavsiyem bunu bir psikiyatriye anlatman illa ilaç içmene gerek yok anlatarakta içini rahatlatabilirsin depresyonda olduğunu tahmin ediyorum ülkede ciddiye alınmasa da çok ciddi bir psikolojik problem aslında