Neden Hile Yapmaya Başladınız

zento

Ultra Member
Konular
38
kanka oyunlarda parası olan basıyor en kaliteli skinleri ve armorları alıyorlar ve kurallı odalara girip oyunu af edersin mahvediyorlar genel olarak oyun oynayan topluluk da kısa yoldan para yatırmadan nasıl bu para ile oyunu mahvedenlere inat hile sayfalarından forumlarından hileler indirerek oyunlarda kullanıyorlar hatta bu moda haline de geldi hile kodlayıp scriptleyip satan bile var ama genel olarak free ve kullanışlı olan hile sayfaları kullanılıyor bence bu sayfa çok başarılı bir sayfa yani insanlar her konuda fikir sahibi olabiliyorlar hem sohbet edip hem bilgi ediniyorlar hemde oyun hilelerini kullanabiliyorlar adminler de işini gayet başarılı yapıyor her konuda yardımcı ve samimi olarak sorunları düzeltmeye çalışıyorlar tekrardan ellerine sağlık tüm adminlerin.

1453temak

Super Member
Konular
2
fakiriz o yüzden ilkinde skin hileleri yapmaya başladım ama sonrada işin dozunu arttırdım

Dogecan

Ultra Member
Konular
40
Allah belasını versin wolftü için geldim valorantla çıktım 3 ay ban yedim çözümü yok ! olsada saçma sapan formatla diyor formatlamayı ben biliyorum

beramuhammed

Confirmed Memb.
Konular
3
karşı taraf açınca genelde csgodakı ruslar açınca ben açıyorum çünkü neden olmasın :D