Okul anılarınızı anlatın :)

ddsssds76

Super Member
Konular
9
bir gün müdürün geldiğini fark etmeden anasına söve söve şarkı sölemiştim gerisi aile çağırma disipşlin sınav stresi ölüm

coolfox

Super Member
Konular
2
o zamanki aklımızla tenefüste arkadaşımla koridorda birbirimize girmiştik tabi ben üstteyim boğazlıyorum arkadaşı :D o sırada da tabi malum tek tek arkadaşlar gelip arkada çekiştirip ayırmaya çalışıyorlar ben bir yandan da onları savuşturuyorum :D derken arkamdan kadın bi hocamız tutup çekti beni tabi ben bizimkilerden biri sanıyorum hala arkama dahi bakmadan elimin tersiyle vurmam la altımdaki çocuk dahil tüm koridor ölüm sessizliğine girdi fark ettim bir şeylerin ters gittiğini ve dönüp yüzleştiğim ve kulağımda çimdik le müdürün yanına gider ken ki halimden baya utanmıştım. o hocamın yüzüne hiç bakamamıştım sonrasında.

seneru29

Confirmed Memb.
Konular
2
Oku l anısı yok reis okuldan eve sıkıcı bir rüin 12 yıl

XPLEX12345

Banned Member
Konular
1
knk çok var ya anlatsam destan yazarım

Sadrazamorta

Super Member
Konular
8
İlk okulda her çocuk gibi altıma kaçırmıştım hocaya söyleyip kimseye çaktırmadan sıraya oturdum hoca lavaboya gönderdi :D çok utanç vericiydi

selamj

Banned Member
Konular
4
Orta okuldaydım bi arkadaş tuvalete boxerını çıkarıp bizim sınıftan birinin kafasına fırlatmıştı boxer çocuğun yüzüne yapışmıştı bide İstiklal marşından kaçmıştık hoca bizi vatan haini ilan etti okulda dlhçjşşnujınıbtubru

heaveann

Confirmed Memb.
Konular
5
ya okulda sözde mizah olsun diye g taklidi yapardık bi ara arkadan hocam dokunmuştu ah diye bağırmıştım bak yazarken yine utandım

ahmet_ergenn

Banned Member
Konular
5
Baya utanç vericiymiş. :|

Eskiden yaşadığım olaylardan dolayı psikolojimin bozulması sonucunda uzun bir aradan sonra okula tekrar başlamıştım ve en küçük şakadan dolayı birine beyin travması geçirtmiştim. Bu çok utanç vericiydi. Bunu hayatımın düzelmesiyle anladım.
Gecmis olsun reis baya kotu