Oyun açılırken hata veriliyor açmıyor steam

loxveneoix

Boris Brejcha
Super Member
Konular
18
Oyunu açarken böyle bir hata veriyor 2 gündür oyunu açamıyorum sizce problem nedir nasıl çözebilirim bilen varmıdır boş yorum yapmayın yorum kasmak için bilenler yazarsa çok sevinirim oyunu silip yükledim steamı silip yükledim aynı hatayı alıyorum ?

.
1679650415748.png

Duchy

Active Member
Oyunun ayarlar kısmı gibi bir yer bulunmakta , oradan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayarak hatayı çözüme kavuşturabilirsin. İyi forumlar

ertugcosun61

Confirmed Memb.
knk steam silebilirsin yeniden yükleyebilirsin ama bütün oyunların sıfırlanır cloud sistemi çok kötü zaten ben yapmıştım ama gitmişti herşey fatal erorsa pc yi aç kapa düzeliyo

monarchxd

Confirmed Memb.
bence en baştan sil yükle yap reis umarım çözersin sorunu çözemezsen dc den eklersin beni beraber yapmaya çalışırız

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
Steam istemcisindeki oyun dosyalarını doğrulama: Steam kütüphanesinde Resident Evil Village'a sağ tıklayın, Özellikler'i seçin, Yerel Dosyalar sekmesine geçin ve "Dosyaların bütünlüğünü doğrula" butonuna tıklayın. Bu işlem oyun dosyalarınızın tamamının doğru yüklendiğinden ve eksik veya bozuk dosya olmadığından emin olmanıza yardımcı olabilir.

Yönetici olarak çalıştırma: Resident Evil Village'ın çalışması için yönetici haklarına ihtiyacı olabilir. Bu nedenle, oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Oyun kısayoluna sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.

Grafik ayarlarını düşürme: Oyunun bazı grafik ayarları, sistem özelliklerinize göre çok yüksek olabilir. Oyunun ayarlarında grafik ayarlarını düşürmeyi deneyin.

Güncelleme: Oyunu en son sürüme güncelleştirin.

DirectX ve Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketlerini Yükleme: DirectX ve Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketleri, oyunların çalışması için önemlidir. Bu nedenle, bu paketleri yüklemeyi deneyin.

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
Belirtmek isterimki konuda yeterince detay verilmediğinden daha fazla yardımda bulunamıyorum böyle konu açıcaksanız daha fazla detay vermeniz hem bizim hemde sizin yararınıza olucaktır.

Legandary61

MY TURN
Confirmed Memb.
Konular
16
Valla Bu gün steamda bi genel hata var ama bende çözemedim internet yok hatası alıyorum bende