Paribu Coin Hakkında Düşünceleriniz ?

kocakaplan20

Super Member
Konular
2
Paribunun cıkaracağı coin ( Paribu Coin ) Hakkında bilgilerinizi fikrinizi düşüncelerinizi paylaşırmısınız ?

1 Mart Cüzdanda belirlenip satışa cıkabilecek o gün ne olur ilk sorum :)

kocakaplan20

Super Member
Konular
2
Küçük bir not : Burada konuşulan veya konuşulacak hiç birşey ( Yatırım Tavsiyesi Değildir )

ironhawk

Confirmed Memb.
ceek coini araştırmanızı öneririm. ( Yatırım Tavsiyesi Değildir)

ironhawk

Confirmed Memb.
Paribuda varmı o coin yada bitexende bilginiz varmı ?
Yatırım tavsiyesi değildir.

Ben maxc borsasını kullanıyorum. ama sanırım paribuya geçmiş olabilir. öncelikle coini iyi araştırmanızı tavsiye ederim.
Ceek VR, popüler bir metaverse evreni. Kendi ekosistemi bulunan evrende şarkıcılar sanal gerçeklik teknolojisi sayesinde konserler verip hayranlarıyla etkileşim halinde olabiliyor. Kendi mobil uygulamalarını da geliştiren bu evren ve tokeni Play Store ve App Store üzerinde kullanıcılara sunuluyor.

Ceek VR platformunda sadece konser etkinlikleri yer almıyor. Bu evren aynı zamanda bir NFT ve DeFi marketi. Sanatçılar tarafından oluşturulan NFT’ler bu marketlerde satılıyor. VR teknolojinin eğlence sektöründe yaygınlaşmasının ve konserlerin çevrimiçi gerçekleşmesinin ardından bu token de sınırlarını aşacak.

Ceek VR projesine Universal Music ve Apple gibi büyük kurumlar; Lady Gaga ve Katy Perry gibi dünyaca ünlü sanatçılar destek oluyor.

kocakaplan20

Super Member
Konular
2
Yatırım tavsiyesi değildir.

Ben maxc borsasını kullanıyorum. ama sanırım paribuya geçmiş olabilir. öncelikle coini iyi araştırmanızı tavsiye ederim.
Ceek VR, popüler bir metaverse evreni. Kendi ekosistemi bulunan evrende şarkıcılar sanal gerçeklik teknolojisi sayesinde konserler verip hayranlarıyla etkileşim halinde olabiliyor. Kendi mobil uygulamalarını da geliştiren bu evren ve tokeni Play Store ve App Store üzerinde kullanıcılara sunuluyor.

Ceek VR platformunda sadece konser etkinlikleri yer almıyor. Bu evren aynı zamanda bir NFT ve DeFi marketi. Sanatçılar tarafından oluşturulan NFT’ler bu marketlerde satılıyor. VR teknolojinin eğlence sektöründe yaygınlaşmasının ve konserlerin çevrimiçi gerçekleşmesinin ardından bu token de sınırlarını aşacak.

Ceek VR projesine Universal Music ve Apple gibi büyük kurumlar; Lady Gaga ve Katy Perry gibi dünyaca ünlü sanatçılar destek oluyor.
Şimdi merak uyandırdı arastıracagım ilgili acıklamada bulundugun için teşekkürler :)

ironhawk

Confirmed Memb.
Metaverse evrenine nasıl girebilirim uygulama web sitesi gibi biryeri varmı bilginiz varmı ?
Bir kaç site mevcut. fakat burda paylaşımı yasak olabilir. bununla ilgili youtube da ilgili videolar var. biraz araştırırsan bulacağına eminim :)