Pc sürekli yeniden başlıyor

FurkanK0625

gumtop
Banned Member
Konular
4
Bilgisayarımda asus bios yazısı geliyo siyah ekran oluyo ve kasa kapanmadan yeniden başlıyo sürekli aynı ekrana dönüp duruyo ve hiç bi türlü sıfırlama diskine giriş yapamıyorum ama bios erişimim var

selkyindog45

bilgisayar ögreticisi
Banned Member
Konular
22
öncelikle merhabalar bilgisayarınız bios ekranından çıkmıyor ise bios piliniz bitmiş olabilir veya okumuyor olabilir reset atmanızı tavsiye ederim bunun için ise youtubede gerekli bilgiler sunuluyor

FurkanK0625

gumtop
Banned Member
Konular
4

selkyindog45

bilgisayar ögreticisi
Banned Member
Konular
22
kasanın için de ufak yuvarlak pil var youtubeden bak telefondan orada 2 tane küçük kablo var onlar reset için kulanılıyo biosa onları çıkar 1dk beklet sonra pili çıkar beklet ikisinide tak sonra pile ve kablolara zarar vermeden bilgisayarı aç eger reset ile olmuyor ise format atma flaş belegi hazırla pc si olan birinden
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Bu ekran
Ekli dosyayı görüntüle 19552

Windows 10 kurulum flaşı var ama asus yazısını geçmediğinden onu da açmıyo
dostum sen flaşı tak pc yi kapat o ekrandan bios tuşun hangisiyse ona bas delete veya f1 f2 gibi biosa atar seni

FurkanK0625

gumtop
Banned Member
Konular
4
kasanın için de ufak yuvarlak pil var youtubeden bak telefondan orada 2 tane küçük kablo var onlar reset için kulanılıyo biosa onları çıkar 1dk beklet sonra pili çıkar beklet ikisinide tak sonra pile ve kablolara zarar vermeden bilgisayarı aç eger reset ile olmuyor ise format atma flaş belegi hazırla pc si olan birinden

dostum sen flaşı tak pc yi kapat o ekrandan bios tuşun hangisiyse ona bas delete veya f1 f2 gibi biosa atar seni
Yaptım ama usb ye geçmiyor

erayberk3639

Confirmed Memb.
kanka güç kaynagını fotograf atarmsıın bana benim pcde öyleydi güç kaynagını degiştirdim oldu açılırkende cok skntılı açılıoyrudu benim pc