performans odevi lutfen yardım edin

gokenes5621

Super Member
Konular
19
Arkadaşlar selam ben enes felsefe hocamız bizden performans ödevi olarak 3 kişiye 3 soru sormamızı ıstedı sorcak kımse olmadıgı ıcın buraya yazıyorum lutfen herkes cvplarsa sevınırım
ilk önce (Ad-Soyad zorunlu degıl olursa sevınırım) 2. (yaş zorunlu) çok uzun yazmanıza gerek yok kısa da olmasın abartı uzunda olmasın 25 30 kelıme den az olmasın lutfen herkes cvplarsa sevınırım admınlerde cvp verır ıse cok cok sevınırım
SORULAR BUNLAR

1. Toplumda yeniliğe neden ihtiyaç duyulur?
2. "insan özgür doğar oysa her yerde zincire vurulmuştur" sözü size neyi çağrıştırıyor ?
3. sizce bilgi güçmüdür? Neden?

şimdiden görüp cvp veren herkese çok teşekkür ederim

RagnarX

Ultra Member
Konular
7
1. İnsanlar yapısı gereği gelişmeye ve değişmeye açık, müsait varlıklar olduğu için yeniliğe ihtiyaç duyar. Eğer yenilik olmazsa insanlar (yapısı gereği) sıkılırlar. İhtiyaçlarımızın giderek farklılaşmasından ötürüde yeniliğe, değişikliğe ihtiyaç duyarız.

2. İnsan her ne kadar özgür doğarsa doğsun, yaşamış olduğu dünyanın kurallarına tabii olarak yaşamak zorundadır. Çünkü dünyanın düzen dengesi bir nevi belirli bazı kurallar ile sağlanır.

3. Evet, bilgi güçtür. Çünkü bilgi insanları, toplumları yüceltir, geliştirir, ileriye götürür her zaman. Bilgi, hayatın gerçeklerini açıklar. Biz insanlar düşünebilen varlıklar olduğumuzdan dolayı bilginin bizim için büyük bir önemi vardır. Eğer 'bilgi' denen şey olmasaydı yaşam çok zor olurdu.

gokenes5621

Super Member
Konular
19
1. İnsanlar yapısı gereği gelişmeye ve değişmeye açık, müsait varlıklar olduğu için yeniliğe ihtiyaç duyar. Eğer yenilik olmazsa insanlar (yapısı gereği) sıkılırlar. İhtiyaçlarımızın giderek farklılaşmasından ötürüde yeniliğe, değişikliğe ihtiyaç duyarız.

2. İnsan her ne kadar özgür doğarsa doğsun, yaşamış olduğu dünyanın kurallarına tabii olarak yaşamak zorundadır. Çünkü dünyanın düzen dengesi bir nevi belirli bazı kurallar ile sağlanır.

3. Evet, bilgi güçtür. Çünkü bilgi insanları, toplumları yüceltir, geliştirir, ileriye götürür her zaman. Bilgi, hayatın gerçeklerini açıklar. Biz insanlar düşünebilen varlıklar olduğumuzdan dolayı bilginin bizim için büyük bir önemi vardır. Eğer 'bilgi' denen şey olmasaydı yaşam çok zor olurdu.
kralsın knk cok tesekkur ederım yas ve ısım versene cok mutlu olurum

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
Sevgili @gokenes5621

1-Toplumda yeniliğe neden ihtiyaç duyulur?

İnsanların var olan ihtiyaçlarının giderek farklılaşmasından ötürü yeniliğe ihtiyaç duyulmaktadır. Yenilikten maalesef kaçışımız yoktur. Her ne kadar bazı toplumlarda gelenekselci yaklaşım hakim olduğu savunulsa da aslında yavaş yavaş farklı alanlarda değişim yaşanmaktadır.

2-Bunu sana mesaj olarak pdf şeklinde gönderiyorum.(Biraz uzun makale çünkü)

3-Bunu sana mesaj olarak gönderiyorum.

2-3 mesaj olarak gönderiyorum
1. için yukarda yazdım.

Şimdiden kolay gelsin.Başarılar her daim seninle olsun.

gokenes5621

Super Member
Konular
19
olm bu ne felsefemı edebıyatmı kafam yandı
felsefe
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Sevgili @gokenes5621

1-Toplumda yeniliğe neden ihtiyaç duyulur?

İnsanların var olan ihtiyaçlarının giderek farklılaşmasından ötürü yeniliğe ihtiyaç duyulmaktadır. Yenilikten maalesef kaçışımız yoktur. Her ne kadar bazı toplumlarda gelenekselci yaklaşım hakim olduğu savunulsa da aslında yavaş yavaş farklı alanlarda değişim yaşanmaktadır.

2-Bunu sana mesaj olarak pdf şeklinde gönderiyorum.(Biraz uzun makale çünkü)

3-Bunu sana mesaj olarak gönderiyorum.

2-3 mesaj olarak gönderiyorum
1. için yukarda yazdım.

Şimdiden kolay gelsin.Başarılar her daim seninle olsun.
eyw knk tesekkur ederım

• Beğen
Tepkiler: Tao

asdert12

Super Member
bilgi her zaman en büyük güçtür,
toplum istekleri her zaman arttığı için yenilik şarttır