M mikail69 Active Member Katılım 6 Haz 2021 Konular 2 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 20 Haz 2024 #1 Dostlar pubg mobile de bi ara hile açmiştim ban yemiştim geri başlim dedim girdiğim bütün hesaplar ban yiyor ne yapmaliyim yardım edin lütfen
Dostlar pubg mobile de bi ara hile açmiştim ban yemiştim geri başlim dedim girdiğim bütün hesaplar ban yiyor ne yapmaliyim yardım edin lütfen
M mami212134 Active Member Katılım 26 Tem 2024 Konular 1 Mesajlar 28 Tepkime puanı 0 6 Eki 2024 #11 bizim bir arkadaşta aynısını yaşaamıştı format attım düzeldi diyor ne kadar yanlış ne kadar doğru bilemem ama Oyla 0 Downvote
bizim bir arkadaşta aynısını yaşaamıştı format attım düzeldi diyor ne kadar yanlış ne kadar doğru bilemem ama
U umutcan6565 Ultra Member Katılım 17 Eki 2023 Mesajlar 300 Tepkime puanı 4 27 Ara 2024 #12 donanım veya ip banı yemişsindir bu yüzden oluyordur Oyla 0 Downvote
bylauncher49 Super Member Katılım 23 Ara 2024 Konular 2 Mesajlar 197 Tepkime puanı 3 27 Ara 2024 #13 donanım banı yemişsin format atman lazım reis Oyla 0 Downvote
jeyson3131 Ultra Member Katılım 3 Eyl 2023 Konular 3 Mesajlar 301 Tepkime puanı 10 28 Ara 2024 #14 mikail69' Alıntı: Dostlar pubg mobile de bi ara hile açmiştim ban yemiştim geri başlim dedim girdiğim bütün hesaplar ban yiyor ne yapmaliyim yardım edin lütfen Genişletmek için tıkla ... ya ip ban yada kullandığın cihaz ban yemiş modeme reset at belki düzelir Oyla 0 Downvote
mikail69' Alıntı: Dostlar pubg mobile de bi ara hile açmiştim ban yemiştim geri başlim dedim girdiğim bütün hesaplar ban yiyor ne yapmaliyim yardım edin lütfen Genişletmek için tıkla ... ya ip ban yada kullandığın cihaz ban yemiş modeme reset at belki düzelir
Byblye Ultra Member Katılım 26 Ağu 2019 Konular 6 Mesajlar 314 Tepkime puanı 25 28 Ara 2024 #15 mikail69' Alıntı: Dostlar pubg mobile de bi ara hile açmiştim ban yemiştim geri başlim dedim girdiğim bütün hesaplar ban yiyor ne yapmaliyim yardım edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Cihazın kimliğini değiş ip değişme programı yukle dene olmazsa yeni cihaz artik Oyla 0 Downvote
mikail69' Alıntı: Dostlar pubg mobile de bi ara hile açmiştim ban yemiştim geri başlim dedim girdiğim bütün hesaplar ban yiyor ne yapmaliyim yardım edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Cihazın kimliğini değiş ip değişme programı yukle dene olmazsa yeni cihaz artik
K kadirx18 Confirmed Memb. Katılım 1 Tem 2022 Mesajlar 143 Tepkime puanı 2 29 Ara 2024 #16 mikail69' Alıntı: Dostlar pubg mobile de bi ara hile açmiştim ban yemiştim geri başlim dedim girdiğim bütün hesaplar ban yiyor ne yapmaliyim yardım edin lütfen Genişletmek için tıkla ... galiba ip ban yemişsin Oyla 0 Downvote
mikail69' Alıntı: Dostlar pubg mobile de bi ara hile açmiştim ban yemiştim geri başlim dedim girdiğim bütün hesaplar ban yiyor ne yapmaliyim yardım edin lütfen Genişletmek için tıkla ... galiba ip ban yemişsin