PUBG'de Ban Yedim CS:GO Etkilendi

EmirhanCR

Super Member
Konular
9
Pubg zaten oynamıyorum diye açtım hileyi VAC yiyince steam sunucuları ban attı sanırım csgo da artık güvenli sunuculara giremiyorum b*k oldu kısaca
umutsuzca var mı bir dönüş yolu

Çözüm
Bunun olması imkansızdır benimde bir tane çarım PUBG'den ban yedi CSGO etkilenmedi bu durumda sizden kaynaklanan bir problemdir.
Kanıt:
1645184694735.png

Banına gelecek olursak;
VAC destek dışında banını kaldırabilcek kimse yok csgo destek de kaldırmıyorsa yapacak bir şey yok demektir.

warewolfbeta

Confirmed Memb.
Artık yapacak bir şey yok steam'e bir özür maili yollayabilirsin çoğu zaman geri dönüş yapıyorlar o şekilde vac ı kaldırılmış arkadaşım var

Shiva

Admin
Konular
522
Bunun olması imkansızdır benimde bir tane çarım PUBG'den ban yedi CSGO etkilenmedi bu durumda sizden kaynaklanan bir problemdir.
Kanıt:
1645184694735.png

Banına gelecek olursak;
VAC destek dışında banını kaldırabilcek kimse yok csgo destek de kaldırmıyorsa yapacak bir şey yok demektir.

Çözüm

Mickael

Super Member
voce usou cheat no seu CSGO por isso o ban
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Não há nada a fazer agora, você pode enviar um e-mail de desculpas para o steam, eles costumam responder de volta, então eu tenho um amigo cujo vac foi removido
Nunca ouvi dizer em remoçao de vac

vatnek

Super Member
Konular
3
öyle bir şey olacağını sanmıyorum ikisi farklı şeyler ikisinde de hile yapmış olabilirsin