RC Uygulaması: Yenilikçi Bir Uygulama İçin Fikirlerinizi Bekliyoruz!

s1mples

C#,C++,C, Python, Web(Html,CSS,JS), java
Super Member
Konular
52
RC Uygulaması: Yenilikçi Bir Uygulama İçin Fikirlerinizi Bekliyoruz!

Merhabalar. Bugün sizden birşey rica edeceğim. RC App adında bir uygulama oluşturacağım. Uygulamanın içeriği bu site ile alakalı olmasını istiyorum. Sayın kullanıcılar ve yetkililerden ise eklenebilecek öneriler(bu site ile alakalı) istiyorum. Lütfen bu ricamı geri çevirmeyin.

Soruyu şu şekilde yanıtlayınız;

Uygulama Adı: (Örnek) RC App
Yenilikçi Fikir: (Örnek) Bu uygulama haritaları açar belirttiğiniz konumu gösterir.

EN:

Hello everyone. Today I will ask you for something. I will create an application called RC App. I want the content of the application to be related to this site. I would like suggestions that can be added (related to this site) from respected users and authorities. Please do not refuse this request.

Answer the question as follows;

App Name: (Example) RC Application

Innovative Idea: (Example) This app opens maps and shows the location you specify.

Şimdiden teşekkür ederim.
Thank you in advance

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
88
Web sitesi
github.com
Etkinlik başlatmanızı anlıyorum ama, yetkili gibi forum yazmasaydın keşke çok ai yapımı duruyor. Ve konu hakkinda fikrimi belirtmem gerekirse yeni bir loader mı istiyorsun uygulama derken? Hic açıklayıcı olmamış, kendini geliştirebilirsin bence post atmak konusunda.

s1mples

Super Member
Konular
52
Etkinlik başlatmanızı anlıyorum ama, yetkili gibi forum yazmasaydın keşke çok ai yapımı duruyor. Ve konu hakkinda fikrimi belirtmem gerekirse yeni bir loader mı istiyorsun uygulama derken? Hic açıklayıcı olmamış, kendini geliştirebilirsin bence post atmak konusunda.
Kendimi yetkili gibi hissetmiyorum orada sorun yok. İlla bu site ile alakalı olmasına da gerek yok.

themirsen

trece.
Moderator
Konular
7
Selamlar, konun maalesef hiç açıklayıcı olmamış. Ekte sunduğun fikir kullanıcılara ne gibi vaatler veriyor? App olarak forumda sunulanın aksine, tarayıcıdan da ulaşılabilen özellikler harici kullanıcılara ne gibi deneyim sunacak?

s1mples

Super Member
Konular
52
Selamlar, konun maalesef hiç açıklayıcı olmamış. Ekte sunduğun fikir kullanıcılara ne gibi vaatler veriyor? App olarak forumda sunulanın aksine, tarayıcıdan da ulaşılabilen özellikler harici kullanıcılara ne gibi deneyim sunacak?
Bu uygulamanın gelişim süreci kullanıcılara bağlı. Kullanıcıların istekleri birleştirilip bir app veya site yapılacak.

feely

Confirmed Memb.
biraz zor artık hiçbirşey populer olmadan reklamsız gelişemiyor :D

ashaka12345

Super Member
Konular
7
çok fazla reklam basılmalı rc bence bır marka olmayı hakeden bır sıte