Reality Cheats Çöküş

hasantuncer

Ultra Member
Konular
33
evet dustu ama yınede realıty cheats kıngtır

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
Realitycheats olarak yoğun bir dönemden geçiyoruz yönetim ekibinin yoğun çalışma temposu yönetim ekibinin aktifliğini düşürmekte ve Realitycheats forumunun büyük güncellemesi üzerine yapılan büyük değişiklikler üzerine çalışılmakta. Yakın zamanda etkileşimin artması için büyük atılımlar yapılacaktır. Bu dönemde bir karşılık beklemeden bizlerle olan tüm üyelerimize teşekkürler. İyi forumlar.
War thunder hilesi üzerine çalışma yapabilir misiniz?

kr0n0s

Super Member
Konular
8
Realitycheats olarak yoğun bir dönemden geçiyoruz yönetim ekibinin yoğun çalışma temposu yönetim ekibinin aktifliğini düşürmekte ve Realitycheats forumunun büyük güncellemesi üzerine yapılan büyük değişiklikler üzerine çalışılmakta. Yakın zamanda etkileşimin artması için büyük atılımlar yapılacaktır. Bu dönemde bir karşılık beklemeden bizlerle olan tüm üyelerimize teşekkürler. İyi forumlar.
teşekkür ederiz kolay gelsin

Valorant_D

🖤
Super Member
Konular
7
Bencede eski zamanlar daha iyidi her ay hileler güncellenir yeni hileler eklenirdi yönetim biraz saldı gibi ama çöküşte denemez hala kemik kadrosu ayakta

ozcanresul14

Active Member
aktifliğin azalması normalde geri gelmesi icin güncellemeleri lazım.

SametBey

Confirmed Memb.
Konular
1
Valla bende bayağdır girmiyodum ama üni sınavına hazırlanıyom galiba bundan sonra bidaha giremeyecem vaktim olmayacak

R4amR3i

Super Member
Konular
8
yeni hileler gelse mukkemmel olur